Lectură de 2 minute

02 Apr 2024 - Știri și Noutăți

Nou Director Național Servicii Centrale și Expansiune la Lidl România: cine este românca angajată la Lidl de 10 ani

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

De la 1 mai 2024, Irina Mușan va prelua funcția de Director Național Servicii Centrale și Expansiune Lidl România și va face parte din Consiliul de Conducere al companiei. Din această poziție, ea va coordona strategia de expansiune, imobiliare, achiziții interne și facility management a Lidl România. Irina Mușan revine în România după 10 ani petrecuți alături de echipa globală de expansiune Lidl.

Sursa foto: Lidl România

Cu o experiență în construcții de peste 15 ani, Irina Mușan a făcut parte din echipa care a pus bazele Lidl pe piața locală, având oportunitatea să se dezvolte și să crească profesional odată cu Lidl în România.

Irina s-a alăturat departamentului de Construcții în 2011, pentru ca apoi să își extindă atribuțiile atât în ceea ce privește construcția de centre logistice, cât și de magazine. În urmă cu 10 ani, Irina Mușan și-a continuat parcursul profesional în Germania, în echipa globală de construcții Lidl, unde a avut oportunitatea de a își extinde aria de competență și expertiză. Din luna mai a acestui an, va continua să își consolideze cariera în echipa Lidl România, în poziția de Director Național Servicii Centrale și Expansiune și membru în Consiliul de Conducere al companiei.

Funcția va fi preluată de la Dragoș Ionescu, care își va continua parcursul profesional alături de Lidl, trecând într-o nouă etapă a carierei și urmând un nou program de dezvoltare profesională. Dragoș face parte din echipa Lidl de 19 ani, timp în care a contribuit, din poziții strategice, la dezvoltarea continuă a rețelei de magazine și centre logistice Lidl România.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Germania și Europa. Lidl operează în prezent peste 12.200 de magazine și peste 220 de centre logistice și depozite în 31 de țări. Lidl este un smart discounter care le oferă clienților produse cu cel mai bun raport calitate-preț. În spatele serviciilor și operațiunilor din magazine și centrele logistice stau simplitatea și orientarea către eficiență. În prezent, Lidl are aproximativ 376.000 de angajați, dintre care peste 12.000 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 350 de magazine și 6 centre logistice.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Nou Director Național Servicii Centrale și Expansiune la Lidl România: cine este românca angajată la Lidl de 10 ani