Lectură de un minut

19 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Nou CEO la Bringo România: cine va ocupa poziția lui Cătălin Samara

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Bringo, platforma de e-grocery lansată în 2015 în România, anunță plecarea lui Cătălin Samara de la conducerea companiei și numirea Florinei Dobre în rolul de CEO al Bringo România.  

Sursa foto: Bringo

Cătălin Samara a preluat conducerea Bringo în 2017, platforma având listați în prezent peste 300 de vendori printre care și unii dintre cei mai importanți retaileri alimentari: Carrefour, Penny, Cora, Auchan.

În cadrul mandatului lui Cătălin Samara, Bringo s-a extins în Maroc și Belgia și a dezvoltat licențe de tip “white label” pentru alte regiuni ale globului interesate să dezvolte o aplicație de e-commerce.

Florina a ocupat roluri de management în cadrul Vodafone România, ultima poziție ocupată fiind cea de Customer Operations Support Director. În tot acest timp, a gestionat proiecte strategice precum transformare digitală, automatizare de procese, transformare canale de vânzare la distanță, management de proiect și gestionarea riscului.

În 2019 s-a alăturat echipei Carrefour România, în rolul de Director de Operațiuni și Experiență Clienți (Customer Operations and Expericence).

Bringo este o aplicație de cumpărături online, unde poți găsi tot ce ai nevoie - de la legume și fructe, până la echipament sportiv și cărți din cele peste 300 de magazine partenere - în total, peste 90 000 de produse cu mai multe opțiuni de livrare: în 30 sau 90 minute, livrare planificată în aceeași zi sau serviciul Click&Collect.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Nou CEO la Bringo România: cine va ocupa poziția lui Cătălin Samara