Lectură de un minut

13 Sep 2019 - Știri și Noutăți

Nou centru de distributie deschis de JYSK

Abonează-te pe  

JYSK a deschis un nou centru de distributie in Bulgaria, acesta fiind cel mai modern centru logistic din tara. Incepand din luna septembrie, livrarile de produse catre magazinele JYSK din Romania vor fi facute din noul centru de distributie aflat in Bozhurishte, langa Sofia.

Prim Ministrul Bulgariei, Boyko Borisov, a luat parte la ceremonie, impreuna cu CEO-ul si Presedintele JYSK, Jan Bøgh, ministrul economiei Emil Karanikolov si Ambasadorul Danemarcei in Bulgaria, Søren Jacobsen.

Este o zi importanta atat pentru JYSK, cat si pentru zona Bozhurishte si chiar pentru Bulgaria. Sunt onorat de faptul ca Prim-Ministrul Boyko Borisov, precum si alti membri ai guvernului, au acceptat invitatia noastra de a participa la ceremonia de deschidere” a spus CEO-ul si Presedintele JYSK, Jan Bøgh, in timpul ceremoniei.
Dupa ce invitatii au descoperit cel mai modern si automatizat centru logistic din regiune, acestia au putut afla mai multe informatii despre planurile JYSK pentru viitor.
Centrul de distributie inaugurat in Bulgaria este cea de-a 8-a facilitate logistica pe care JYSK o are in Europa. In prezent, de aici sunt livrate produse catre 80 de magazine din Bulgaria, Grecia si Serbia. Suprafata totala a centrului de distributie este de 95 000 m2, in timp ce capacitatea totala de depozitare este de aproximativ 125.000 de paleti, iar suprafata totala a terenului este de 303.000 m2.
Investitia in noul Centru de Distributie din Bozhurishte are ca scop, in primul rand, reducerea timpului de livrare catre magazinele si clientii din regiune si reducerea impactului activitatii noastre asupra mediului. Pozitia noului centru de distributie are un avantaj semnificativ, pentru ca vom economisi aproximativ 10 milioane de kilometri pe an in transportul bunurilor din zona Balcanilor”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK Romania si Bulgaria.
Cu o investitie totala de 107 milioane de euro, Centrul de Distributie din Bozhurishte, Sofia, i-a adus companiei JYSK titlul de Investitorul anului 2018 in Bulgaria.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Nou centru de distributie deschis de JYSK