Lectură de 2 minute

16 Aug 2023 - Știri și Noutăți

Noriel deschide un nou magazin în România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Noriel, retailer de jucării și jocuri din România, deschide un magazin în centrul comercial Botoșani Shopping Center, unul dintre cele mai importante proiecte de retail din oraș. Noriel a închiriat un spațiu de aproximativ 300 de metri pătrați în cadrul proiectului, tranzacția fiind intermediată de compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox. 
 

Sursa foto: Noriel

Acesta este al 91-lea magazin pe care Noriel îl operează la nivel national și al doilea din Botoșani.

Cererea de spații de retail se menține la niveluri ridicate, pe fondul dorinței retailerilor de a-și extinde prezența la nivel național. Este de remarcat faptul că pe lângă brandurile internaționale care continuă să genereze mare parte din această cerere, o pondere importantă o au și retailerii locali, iar Noriel este unul dintre cei mai activi, având în vedere planurile lor de dezvoltare viitoare. Retailerii vizează în mod special proiecte care oferă un mix de chiriași adaptat consumatorilor cărora se adresează, punând un accent deosebit și pe locația acestora în condițiile în care proximitatea a devenit un cuvânt cheie pe piața de retail.

Dana Radoveneanu, Head of Retail Agency Cushman & Wakefield Echinox

Noriel este un retailer omnichannel cu 90 de magazine răspândite în întreaga țară și oferă cea mai largă gamă de jucării si jocuri pentru copii din România.

Noriel este singurul lanț de magazine dedicat jucăriilor și jocurilor, cu acoperire la nivel național, având magazine în toate marile orașe. Avem în portofoliu branduri foarte cunoscute, precum Barbie, Hot Wheels, Fisher Price, LOL, LEGO, Maisto și multe altele. De asemenea, producem jucării și jocuri sub brandurile proprii Maia, Dollz’n More, Cool machines, Crafy, Minibo, Smile Games.

Simona Bujorianu, Managing Director Noriel

Magazinul Noriel se alătură unui mix variat de chiriași - branduri internaționale, naționale și locale consacrate, prezenți în centrul comercial. Botoșani Shopping Center are o suprafață totală de 22.031 metri pătrați, din care hypermarketul Carrefour acoperă peste 9.000 metri pătrați. Printre principalii retaileri din galeria comercială a centrului sunt JYSK, Decathlon, Sportisimo, Noriel, New Yorker, Mado, Beauty Mania și Renault.

Citeste si:
Programul magazinelor Penny de Paște, în 2024
Programul magazinelor Penny de Paște, în 2024

Botoşani Shopping Center, inaugurat în noiembrie 2011, îşi propune să devină cel mai reprezentativ proiect de retail al oraşului Botoşani. Un loc în care să găseşti branduri importante din domeniul modei, bijuteriilor, accesoriilor, designului interior şi cărora li se adaugă zonele dedicate evenimentelor şi expoziţiilor, precum şi acţiunilor socio-culturale.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanță imobiliară de top pe piața locală, activând în toate segmentele pieței imobiliare. Cushman & Wakefield Echinox, afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent, cuprinde o echipă de peste 80 de profesioniști și colaboratori, ce oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Noriel deschide un nou magazin în România