Lectură de un minut

03 Mar 2021 - Știri și Noutăți

Noi numiri la Profi: Dumitru Dragomir, directorul financiar, preia funcția de vicepreședinte

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Profi anunță mărirea echipei de management financiar al rețelei de magazine. Astfel, Dumitru Dragomir, până acum director financiar, preia funcția de vicepreședinte, director de eficiența afacerii, poziție din care va reprezenta compania în relațiile cu principalii săi parteneri și colaboratori, gestionând totodata din perspectivă financiară planurile de dezvoltare.

“Voi avea o privire mai largă asupra organizației noastre, cu accent pe zonele de eficientizare a businessului, iar contribuțiile mele vor determina în mai mare măsură rațiunile care stau la baza diverselor acțiuni pe care le întreprindem,” a declarat Dumitru Dragomir.

Dumitru va participa în același timp și la inducția lui Andrei Bica, noul director financiar al rețelei. Acesta vine cu peste 20 de ani de experiență financiara relevantă, lucrând anterior ca deputy CFO la Telekom și director finance business partnering la Vodafone. Pe lângă cunoștințele din industria telecomunicațiilor, Andrei Bica aduce cu sine și o experiență solidă în retailul alimentar având în vedere rolul pe care l-a jucat ca Head of Finance & Accounting la METRO.

“Sunt curios din fire și vreau să aflu cât mai multe despre insighturile businessului Profi. Ceea ce m-a determinat să mă alatur acestei echipe este creșterea extraordinară care a dus rețeaua pe o poziție de lider în domeniu, așa că mă bucur că pot contribui la dezvolvarea ei în perioada următoare".

Cu mai mult de 1400 de magazine în peste 600 de localități și aproape 22000 de angajați, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică și cel mai mare număr de magazine din România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Noi numiri la Profi: Dumitru Dragomir, directorul financiar, preia funcția de vicepreședinte