Lectură de 2 minute

14 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Noi numiri la Depanero: cine preia conducerea departamentului de servicii de mententanță

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Depanero, cea mai cunoscută companie de service din România, îl numește pe Octavian Militaru, specialist cu o experiență de peste 16 ani în facility management, la conducerea departamentului de servicii de mententanță, în funcția de Corporate Business Unit Manager. Octavian Militaru va coordona zona de servicii de mentenanță și proiecte B2B a Depanero și va fi responsabil de strategia de dezvoltare a acesteia.

Sursa foto: Depanero

Înainte de a se alătura Depanero, Octavian Militaru a coordonat proiecte complexe de mentenanță în cadrul unor companii recunoscute în domeniu precum High Tech Clima, ENGIE Building Solutions sau Cofely Building Services and Maintenance.

Octavian Militaru a absolvit Academia de Studii Economice din București, Facultatea de Management în administrație publică, fiind licențiat ca Specialist în administrație publică. Deține un atestat de Facility Manager obținut la ROFMA în colaborare cu Technical University Of Vienna, dar și multe alte atestate și diplome de la instituții renumite în facility management la nivel mondial.

Depanero este o firmă de service din România în domeniile electro-IT, electrocasnice mici și mari, telecomunicații. Serviciile Depanero se adresează atât consumatorilor finali, cât și clienților corporate, la nivel național. Depanero oferă servicii de consultanță, diagnosticare și remediere rapidă a defecțiunilor, atât pentru produsele aflate în garanție, cât și pentru cele în post-garanție, pentru acestea din urmă oferind garanție la reparație. De asemenea, Depanero oferă servicii de instalare pentru aparate de aer condiționat, centrale termice, aparate electrocasnice, echipamente audio-video, iar în ultimii ani și-a diversificat oferta pentru segmentul corporate, prin dezvoltarea unui departament dedicat de proiecte B2B și servicii de mentenanță. Recent, portofoliul a fost extins cu servicii în zona de mobilitate electrică – montaj stații de încărcare – și energie verde – montaj pompe de căldură și sisteme fotovoltaice.
Compania Depanero are o prezență la nivel național, atât cu angajați proprii, cât și cu o rețea importantă de subcontractori, acoperind toate județele țării. Cei aproximativ 300 de angajați ai companiei au mii de ore de experiență de service și pregătire profesională, precum și mii de ore de relații cu clienții.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Noi numiri la Depanero: cine preia conducerea departamentului de servicii de mententanță