Lectură de 2 minute

04 Nov 2020 - Știri și Noutăți

Noi magazine și restaurante în Shopping City Buzău, care finalizează extinderea începută în 2018, după o investiție de 16 milioane de euro

Andra Imbrea

Shopping City Buzău, cel mai mare centru comercial din orașul cu nume omonim, anunță finalizarea ultimelor etape de extindere și modernizare începute în 2018, după o investiție în valoare de 16 milioane euro.

Inaugurat în 2008, cu o suprafață de 40.000 mp, dintre care 18.000 mp reprezentând spațiul închiriabil, centrul comercial cuprinde, în prezent, după modernizările realizate în ultimii doi ani, o suprafață închiriabilă de 23.707 mp.

Astfel, centrul comercial pune la dispoziția vizitatorilor mai multe opțiuni de petrecere a timpului liber și o ofertă diversă pentru cumpărături, prin extinderea portofoliului de magazine și restaurante, într-un spațiu modern și luminos. De asemenea, o premieră este inaugurarea Cinema City în viitorul apropiat, cel mai mare cinematograf multiplex din oraș, care se va afla în noul spațiu al centrului comercial.

Aproape 6.000 mp pentru noi branduri și restaurante 

Noul foodcourt, cu o suprafață mai mare și un look îmbunătățit, cuprinde o varietate de restaurante precum KFC, pentru iubitorii celebrelor rețete ale colonelului Sanders, McDonald’s pentru amatorii de burgeri sau Spartan pentru cei pasionați de bucătăria grecească, dar și Mado, Toledo, Tutti Caffe, Cofetăria Andrei sau Corina Caffe.

Sesiunile de cumpărături la Shopping City Buzău pot fi făcute de la branduri de modă, articole sportive și IT&C, precum Intersport, Altex, New Yorker, CCC Shoes, Deichman, LC Waikiki, Sinsay sau Bigotti. De asemenea, magazinele Benvenutti, Tezyo, Office Shoes, Orsay, Pepco, Pandora, Splend’or, Jolidon și Class pot fi găsite în spații noi. Cei aflați în căutarea cadoului perfect pot vizita Yves Rocher sau elegantul magazin de bijuterii Teilor, inaugurate în premieră în Shopping City Buzău.

Citeste si:
Ce preț are carnea de miel: cât costă un kilogram de spată sau pulpă de miel, în magazine sau la producătorii locali

Tot pe lista premierelor se regăsesc și Meli Melo și Victoria Home, cu o ofertă bogată de accesorii și decorațiuni pentru casă, OptiPlaza, farmaciile Sensiblu și magazinul naturist Vitamix.

Pentru ca vizitatorii să se poată bucura de toate experiențele oferite de centrul comercial, Shopping City Buzău a implementat un plan de măsuri de siguranță. Printre măsurile cu rol preventiv amintim: instalarea unor dispensere cu dezinfectant în mai multe puncte cheie, aerisirea periodică a centrului comercial, și instalarea unor buline de distanțare socială în zonele cu risc de aglomerare. Accesul în centrul comercial este permis doar clienților care poartă mască de protecție, măsura fiind obligatorie și pentru personalul din magazine și echipa administrativă.

Situat în Bulevardul Unirii, nr. 232, jud Buzau, inaugurat la data de 26 noiembrie 2008, având o suprafață totală de circa 40.000 de metri pătrați, oferă un mix variat de magazine, principalele fiind hypermarketul Carrefour (singurul din oraș) și magazinul de electrocasnice Altex.

Citeste si:
ProfiArt se extinde și deschide al cincilea magazin de artă și hobby în București
Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Noi magazine și restaurante în Shopping City Buzău, care finalizează extinderea începută în 2018, după o investiție de 16 milioane de euro