Lectură de un minut

06 Jun 2024 - Știri și Noutăți

Noi funcționalități ale căștilor Jabra: cum funcționează acestea

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Jabra a anunțat o serie de actualizări care îmbunătățesc experiența utilizatorilor pentru cele mai recente căști wireless Elite, Elite 8 Active și Elite 10. Aceste actualizări sunt acum disponibile prin actualizarea în aplicație. Actualizările nu doar că ridică calitatea audio, ci și îmbunătățesc funcționalitatea și utilizabilitatea generală a noii generații de căști Jabra.
 

Sursa foto: JABRA

Cele mai confortabile căști de la Jabra beneficiază de un sunet îmbunătățit cu noi algoritmi de suprimare a distragerilor bazate pe AI, care îmbunătățesc în mod specific reducerea zgomotului în gama de frecvențe a vocii umane. Aceasta înseamnă că vocile persoanelor din jurul tău vor fi mai bine anulate, obținându-se astfel o calitate mult mai bună a apelurilor.

În plus, Jabra a adăugat ANC (Anulare Activă a Zgomotului) în timpul apelurilor pentru a face experiența apelurilor și mai bună. Utilizatorii se pot aștepta la o dublare a blocării zgomotelor de fundal, optimizând claritatea apelurilor în medii aglomerate precum birouri, restaurante și străzi aglomerate, asigurând conversații neîntrerupte.

Elite 8 Active - ANC și HearThrough îmbunătățite pentru reducerea zgomotului provocat de vânt pentru o experiență mai bună de alergat sau la antrenamente în aer liber

Cele mai rezistente căști din lume beneficiază de ANC și experiență HearThrough îmbunătățite pentru condiții de vânt, bazate pe o actualizare software care utilizează tehnologia cu două microfoane pentru a detecta mai bine zgomotul vântului.

Cu noua versiune software, ambele microfoane externe sunt utilizate pentru a asigura o detectare mai precisă a nivelurilor de vânt și tranziții mai line către modul de vânt. Experiența îmbunătățită de ascultare a muzicii oferă o experiență mai bună pentru alergat sau antrenamente în aer liber.

Actualizările sunt disponibile prin aplicația Jabra Sound+ și sunt disponibile pentru toți utilizatorii, existenți și noi, printr-o actualizare over-the-air fără costuri.

Citeste si:
Care sunt gadgeturile cel mai des oferite cadou de sărbători. Bugetul este cuprins între 200 de lei și 500 de lei 
Care sunt gadgeturile cel mai des oferite cadou de sărbători. Bugetul este cuprins între 200 de lei și 500 de lei 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Noi funcționalități ale căștilor Jabra: cum funcționează acestea