Lectură de un minut

16 Aug 2018 - Știri și Noutăți

Noi branduri in ansamblul mixt Openville Timisoara

Abonează-te pe  

Ansamblul Openville, proiectul mixt care integrează Iulius Mall din Timisoara, anunta includerea a doua noi branduri in complex, informeaza site-ul Capital.

 

Printre noii chiriasii care se vor instala in ansamblul mixt Openville, dezvoltat in proximitatea Iulius Mall Timisoara, si-au anuntat prezenta pana acum 100 de noi magazine, un nou concept de cinema si o varietate de destinatii pentru petrecerea timpului liber, sali pentru evenimente private si corporate, precum si numeroase restaurante si cafenele tematice.

Cele mai noi branduri - suprafatata totala a magazinelor de 300 de metrii patrati - sunt:

  • BUZZ: brand adresat iubitorilor si impatimitilor culturii sneakers-ilor, urmand sa fie puse la vanzare modele de incaltaminte, unele in editii limitate, de la cele mai populare branduri: Nike, Jordan, Adidas, New Balance, Puma, Converse, New Era; in Romania mai sunt sapte locatii in Bucuresti Cluj-Napoca si Galati, la care se adauga si un magazin de tip Outlet in Capitala.
  • Sport Vision: brand adresat sportivilor de performanta, impatimitillor de expeditii sau celor care doresc sa faca miscare. Este pusa la vanzare o gama variata de imbracaminte, incaltaminte, echipamente si accesorii, pentru barbati, femei si copii. Printre branduri se numara: Champion, Lonsdale, Ellesse, Umbro, Slazenger; in Romania mai sunt 10 locatii in Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca si Galati.

Investitia pentru proiectul Openville ajunge la 220 de milioane de euro.

Sursa foto facebook Openville.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Noi branduri in ansamblul mixt Openville Timisoara