Lectură de 2 minute

07 Feb 2024 - Știri și Noutăți

Noi ambalaje pentru produsele Caroli: ce vrea să transmită producătorul de carne

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Începând cu luna ianuarie, produsele de sub brandul Caroli au ambalaje noi, reprezentând o schimbare importantă de design odată cu aniversarea a 30 de ani de la apariția brandului pe piața din România.

Sursa foto: Caroli Foods

Produsele Caroli vor fi ambalate de acum în pachete cu un design modern și potrivit cu tendințele actuale de consum. În plus, această schimbare introduce și un element inovator, fiecare ambalaj având o coloristică specială, pentru a facilita alegerea la raft a consumatorului.

Detaliile de design ale noilor amblaje sunt:

  • Background alb, cu textură din lemn;
  • Design asemănător unei picturi în acuarelă;
  • Culori specifice integrate în design în funcție de gama de produs. De exemplu, galben pentru crenvurștii cu piept de pui 80% carne (280 g) și roșu pentru crenvurștii din porc 80% carne (280 g).

Noile ambalaje comunică, de asemenea, autenticitatea brandului Caroli, din 1994, precum și faptul că produsele sunt Produse în România.

Noile ambalaje se aplică momentan pentru gama de crenvurști și se află la raft începând cu luna ianuarie, urmând ca, în perioada următoare, ambalajele noi să fie integrate pentru toate produsele brandului.

Caroli Foods Group este este unul dintre marii producători de pe piața produselor de carne ambalată din România. Compania a fost înființată în 1994 și oferă în prezent un portofoliu extins de peste 200 de produse prin intermediul a cinci mărci: Caroli, Sissi, Campofrio, Maestro și Primo. Compania are o fabrică în Pitești și dispune de importante facilități logistice în toată țara și o rețea extinsă de distribuție. Din 2017, Caroli Foods Group face parte din Sigma, un grup alimentar multinațional, cu operațiuni în Europa, America de Nord și de Sud. Sigma produce și comercializează mai multe categorii de produse, cum ar fi: carne ambalata și proaspătă, produse lactate, produse pe bază de plante, precum și alimente congelate sau gata de consum.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Noi ambalaje pentru produsele Caroli: ce vrea să transmită producătorul de carne