Lectură de un minut

12 Aug 2019 - Știri și Noutăți

Noaptea Perseidelor. eveniment gazduit pe acoperisul centrului comercial Bucuresti Vitan

Pe 12 august, Bucuresti Mall - Vitan gazduieste un eveniment cu totul special. Astfel intre orele 20.00 si 22.30, pe rooftop-ul centrului comercial, pasionatii de astronomie sunt asteptati sa se bucure de unul dintre cele mai spectaculoase fenomene cosmice din decursul anului: Noaptea Perseidelor.

Participantii vor putea privi ploaia de meteori la telescoapele profesionale si vor primi explicatii de specialitate din partea expertilor in domeniu.

Programul serii care face parte din evenimentele Astro Nights Bucuresti Mall-Vitan, include:
  • 20:00 - 21:00: Atelier Profesorul Trasnit, in cadrul caruia se vor face experimente fizice si chimice
  • 21:00 - 21:30: Prezentare „Vanatoarea de Eclipse” sustinuta de celebrul Catalin Beldea, romanul care vaneaza eclipse de soare prin toata lumea si care va impartasi din secretele ocupatiei sale
  • 21:30 - 22:30: Observatii astronomice la telescoape profesionale

Citeste si:
Braiconf a mai deschis un magazin in centrul comercial Vitan, din Capitala
Participarea la eveniment este gratuita.
 
Astro Nights este un proiect marca Bucuresti Mall-Vitan, destinat tuturor celor care vor sa inteleaga si sa urmareasca fenomenele astronomice, impreuna cu specialisti din domeniu. Primul eveniment al seriei de anul acesta a avut loc pe 16 iulie, cu ocazia eclipsei partiale de Luna si a fost urmat, pe 20 iulie, de celebrarea a 50 de ani de la primul pas facut de om pe Luna.
 
 
Bucuresti Mall - Vitan este primul centru comercial modern de tip shopping mall din Romania, care in 2019 aniverseaza 20 de ani de la deschidere. In prezent, mixul de branduri si de magazine continua sa ofere experiente inedite.  

Citeste mai departe: