Lectură de 2 minute

14 Jun 2023 - Știri și Noutăți

NIVEA SUN și Crucea Roșie Română dau startul programului Împreună pentru o piele sănătoasă, în vara lui 2023

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

NIVEA SUN, alături de Crucea Roșie Română,  dau startul programului Împreună pentru o piele sănătoasă, ce include activități în cinci mari orașe din România: București, Iași, Cluj, Timișoara și Constanța. Astfel, în perioada iulie-august 2023, NIVEA SUN și filialele de Cruce Roșie din cele cinci orașe vor desfășura o campanie de educare pentru sănătatea pielii, punând accent pe importanța folosirii cremei solare și pe măsurile de prim ajutor în cazul arsurilor. 

Sursa foto: Nivea

În cadrul activărilor din fiecare oraș, oamenii vor fi așteptați zilnic de voluntarii Crucii Roșii Române cu informații despre importanța protecției solare, demonstrații de prim ajutor, dar și concursuri cu premii pentru participanți.

Pentru că tenul este cel mai expus razelor UV, folosirea unei creme cu factor de protecție solară este necesară în fiecare zi. NIVEA SUN Dark Spot Control oferă protecție SPF 50+, dar și previne și reduce petele pigmentare cauzate de soare.

Totodată, NIVEA SUN acordă o atenție deosebită atât iubitorilor de piele hidratată cu gama Protect & Moisture cu protecție UV și hidratare pentru 48 de ore datorită vitaminei E antioxidante, cât și celor care preferă o protecție solară fără reziduuri albe pe piele cu Protect&Dry Touch.

NIVEA SUN Protect&Bronze este dedicat celor care vor un bronz natural și o piele cu un aspect luminos, dar și protecție completă împotriva razelor UV pentru un sejur pe plajă fără griji.

Creat special pentru copii, NIVEA SUN Kids Protect & Care oferă o protecție sporită împotriva arsurilor solare, susține bariera protectivă a pielii și oferă hidratare de lungă durată pentru jocuri neîntrerupte sub razele de soare.

Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA este unul dintre cele mai mari și mai importante branduri globale. Încă din anii ’50, cercetătorii NIVEA au început să studieze efectele razelor UV asupra pielii și au dezvoltat primele produsele NIVEA pentru soare, iar din anii ’70 au dezvoltat metode de identificare a SPF-ului și l-au integrat pe produse. NIVEA SUN oferă o gamă variată de loțiuni, creme, spray-uri pentru diferite tipuri de piele și diferite nevoi.

Societatea Națională de Cruce Roșie din România, înființată în 1876, este o organizație umanitară membră a Mișcării Internaționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie, auxiliară autorității publice și abilitată prin lege să asigure asistență umanitară în caz de dezastre și să vină în sprijinul persoanelor vulnerabile, serviciile fiind acordate voluntar, imparțial și neutru. Crucea Roșie Română este prezentă la nivel național, cu reprezentanțe la fiecare nivel teritorial, cu 47 de filiale, 624 de subfiliale și 399 de comisii. 8928 de voluntari se implică activ în activitățile Crucii Roșii Române.

Citeste si:
The Body Shop lansează două noi game de îngrijire corporală cu arome de sărbători de iarnă
The Body Shop lansează două noi game de îngrijire corporală cu arome de sărbători de iarnă

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  NIVEA SUN și Crucea Roșie Română dau startul programului Împreună pentru o piele sănătoasă, în vara lui 2023