Lectură de un minut

24 Mai 2022 - Știri și Noutăți

Nivea Sun relansează gamele de îngrijire solară pentru adulți

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Gamele de îngrijire solară pentru adulți Nivea Sun Protect & Bronze și Tropical Bronze se relansează cu formule îmbunătățite, ambalaje noi, sustenabile și un nou design.

Recipientele vin cu anumite coduri de culoare care ajuta consumatorii să se orienteze mai bine atunci când își aleg nuanța de bronz sau gradul de protecție.

Produsele din gama Nivea Sun Protect & Bronze conțin pro-melanină, un ingredient care oferă formulei un efect dublu: stimulează procesul de bronzare, dar protejează împotriva efectelor nocive ale razelor UVA/UVB. Nivea Sun Tropical Bronze este o formulă îmbogățită cu extract de Caroten și Vitamina E.

Ambalajele produselor Nivea Sun au spray-urile cu pompiță, cu recipiente realizate 95% din plastic reciclat și au un capac realizat din 47% plastic reciclat. Formulele noi nu conțin Octinoxat, Oxibenzonă, Octocrilenă și nici Microplastic. Toate aceste formule au o biodegradabilitate de minim 63%.

În august 2021, Nivea a lansat deodorantele Magnesium Dry, fără aluminiu și fără alcool, cu o formulă pe bază de magneziu activ derivat natural. Spre deosebire de antiperspirantele convenționale, noua gama deo funcționează cu clorură de magneziu în loc de săruri de aluminiu.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Nivea Sun relansează gamele de îngrijire solară pentru adulți