Lectură de un minut

08 Aug 2023 - Știri și Noutăți

Nike lansează modelul VaporMax Moc Roam „Coconut Milk”. Cât costă o pereche

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Fiind un model atemporal în sine, mocasinii au fost asimilați încet-încet, de-a lungul anilor, în alternanța zilnică a celor care preferă adidașii. Cu toate acestea, gigantul global de încălțăminte Nike, a început, de asemenea, să se impună prin intermediul unui model care îmbină cele mai bune din ambele modele.

Denumit VaporMax Moc Roam, pantoful sport lansat de Nike este dotat cu un sistem de amortizare plușat. Sunt ideali pentru alergători și pentru cei care au un stil de viața alert. Partea superioară este elegantă și pot fi completați cu serie de opțiuni vestimentare, notează hypebeast.com.

După ce a prezentat o variantă de culoare "Triple Black" în aprilie, Nike a adăugat o versiune elegantă "Coconut Milk". Spre deosebire de versiunea anterioară, cel mai recent model de încălțăminte prezintă o structură în tonuri pe tot segmentul - începând cu talpa exterioară VaporMax "lapte de cocos", care face loc la mai multe nuanțe de cafeniu de-a lungul părții superioare din material textil.

Pentru cei care doresc să îi achiziționeze, modelul VaporMax Moc Roam "Coconut Milk" urmează să fie lansat la prețul de 220 de dolari în magazinele Nike și la anumiți comercianți în lunile următoare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Nike lansează modelul VaporMax Moc Roam „Coconut Milk”. Cât costă o pereche