Lectură de un minut

26 Sep 2023 - Știri și Noutăți

Nike extinde linia modelului Nike Air Force 1 Low Premium. Când vor fi lansați și cât va costa o pereche

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Nike își extinde linia pentru modelul său iconic de adidași Bruce Kilgore. Modelul Air Force 1 Low Premium primește o transformare premium în culoarea "Olive Green", alături de varianta în culoarea "Burgundy Crush", exact la timp pentru sezonul de sărbători.  

Sursa foto: Unsplash

Pregătindu-se pentru lunile mai reci, viitoarea pereche Nike AF1 Low Premium vine într-o combinație de culori verde oliv, kaki cargo și roșu burgundia. Încălțămintea este construită într-o bază de twill cu suprapuneri din piele de căprioară și, pentru un plus de detalii de lux, potrivit hypebeast.com.

Toată partea superioară este în nuanța verde oliv, inclusiv marcajul tonal de pe limbă, tălpi și taloniere brodate. Șireturile cerate se află deasupra tălpii de cauciuc verde solid care completează designul.

Modelul Nike Air Force 1 Low Premium "Oil Green" se va lansa în următoarele luni la anumiți retaileri și online pe site-ul Nike la prețul de 140 de dolari.

Mai mult, potrivit rapoartelor celor din interiorul industriei de încălțăminte sport, Nike SB lucrează în prezent la o colaborare cu The Powerpuff Girls, care va fi lansată în cursul acestui an. Deși nici Nike, nici Cartoon Network nu au emis încă o declarație oficială cu privire la un parteneriat, vestea pare oportună, deoarece The Powerpuff Girls, care a fost difuzat inițial între 2004 și 2009, a anunțat un reboot anul trecut. De asemenea, se pare că acest proiect de colaborare se va materializa prin intermediul unui model Dunk.

Citeste si:
Val de disponibilizări în 2024: cine sunt marii retaileri care renunță la angajați pentru a reduce cheltuieli
Val de disponibilizări în 2024: cine sunt marii retaileri care renunță la angajați pentru a reduce cheltuieli
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Nike extinde linia modelului Nike Air Force 1 Low Premium. Când vor fi lansați și cât va costa o pereche