Lectură de 2 minute

12 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Netflix lansează un magazin online pentru fanii serialelor

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Platforma populară de streaming Netflix și-a deschis un shop online special pentru fani, cu articole vestimentare, au anunțat reprezentanții companiei.

 

Compania va lansa un magazin online pentru a vinde îmbrăcăminte în ediție limitată și obiecte de colecție bazate pe seriile „Stranger Things”, „Lupin” și alte seriale populare, scrie Reuters.

Netflix.shop va fi disponibil în Statele Unite începând de săptămâna viitoare și se va extinde în alte țări în următoarele luni, a anunțat compania printr-o postare.

Îmbăcăminte inspirată din seriale Netflix

Printre articolele care vor debuta luna aceasta pe platforma online se numără îmbrăcămintea de stradă bazată pe seriile de anime "Yasuke" și "Eden", precum și articole de îmbrăcăminte și decorații inspirate de thriller-ul francez "Lupin", au declarat reprezentanții companiei. Produsele pentru seria ,,Lupin” sunt dezvoltate în parteneriat cu muzeul Luvru.

Compania a anunțat că intenționează să introducă produse bazate pe seriile de succes „The Witcher” și „Stranger Things” și îmbrăcămintea logo-ului Netflix de la casa de modă japoneză BEAMS.

De asemenea, Netflix a creat jocuri video bazate pe seriile „Stranger Things” și „La casa de Papel (Money Heist)”.

Platforma de streaming online se confruntă cu o listă tot mai mare de concurenți care oferă propriile servicii cu filme și emisiuni TV noi. Magazinul online oferă o altă sursă de venit pentru Netflix și își extinde linia de produse dincolo de articolele pe care le vinde prin parteneri precum Target INC (TGT.N) și Walmart Inc (WMT.N)

Citeste si:
Pepco, ținta unui atac tip phishing: retailerul a pierdut circa 15 milioane de euro
Pepco, ținta unui atac tip phishing: retailerul a pierdut circa 15 milioane de euro

Acțiunile platformei sunt în creștere. Netflix a avut un profit net de 2,761 miliarde de dolari în 2020, cu 48% mai mare decât profitul din 2019. În plus, platforma a depășit pentru prima dată 200 de milioane de abonați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Netflix lansează un magazin online pentru fanii serialelor