Lectură de un minut

26 Mar 2021 - Știri și Noutăți

Nestlé România donează mobilier către instituții de învățământ din județul Prahova

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Nestlé România, alături de Inspectoratul Școlar Județean Prahova și Fundația PRAIS, au finalizat o donație de mobilier de birouri către mai multe unități de învățământ din județul Prahova.

Prin această acțiune au fost dotate cu piese de mobilier 20 de școli gimnaziale și licee, Palatul Copiilor, Casa Cadrelor Didactice și Inspectoratul Școlar Județean Prahova. Către unitățile școlare din județul Prahova au fost donate 300 de birouri, 180 dulapuri, 300 de scaune, 40 de mese de ședință. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Prahova au decis ulterior repartizarea acestora în mediul școlar.

Acest proiect de donație se aliniază obiectivelor campaniei globale inițiată de Nestlé pentru susținerea comunităților. La nivel global, acțiunile de responsabilitate socială ale companiei sunt reunite în cadrul a trei inițiative principale: Nestlé for a Waste Free World, Nestlé for Healthier Kids și Nestlé Needs YOUth.

Nestlé a intrat pe piața din România în 1995. La nivel local, Nestlé este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de alimente şi băuturi cu branduri precum Nescafe, Nesquick, Joe, Kit Kat, Lion, After Eight, Maggi, Nestlé Fitness, Purina.

Fundaţia PRAIS a fost creată în 2002 de către compania de consultanță în comunicare PRAIS Corporate Communications.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Nestlé România donează mobilier către instituții de învățământ din județul Prahova