Lectură de un minut

20 Jan 2023 - Știri și Noutăți

Nestlé dă startul ambalajelor reciclabile din hârtie pentru produsele KitKat

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Gigantul alimentar Nestlé a introdus ambalajul reciclabil pentru seria de produse KitKat, ca parte a unui proiect pilot. Ambalajul va fi folosit pe o perioadă limitată de timp în Australia, după ce Nestle a intrat într-un parteneriat cu retailerul local Coles pentru producerea a mai mult de un sfert de batoane de ciocolată, învelite în hârtie. 

Sursa foto: Pixabay.com

Noile ambalaje vin la pachet cu un cod QR, deoarece compania vrea și feedback-ul clienților. Potrivit Nestle, mai mulți experți din companie au lucrat la realizarea ambalajului, menit să protejeze produsul, scrie ESM.

Explorăm diferite tipuri de soluții alternative de ambalare pentru produsele noastre de cofetărie. Pentru KitKat, provocarea a fost să se găsească ambalajul din hârtie cu un nivel ridicat de protecție pentru ciocolată. Trebuie să menținem echilibrul perfect între emblematica napolitană crocantă și ciocolata fină pe care oamenii o cunosc, asigurându-ne în același timp că ambalajul este reciclabil în fluxul de hârtie.

Louise Barrett, șefa Centrului de tehnologie pentru produse de cofetărie Nestlé din York

Nestlé consideră această măsură încă un pas în plus pentru sustenabilitatea companiei.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Nestlé dă startul ambalajelor reciclabile din hârtie pentru produsele KitKat