Lectură de un minut

23 Sep 2022 - Știri și Noutăți

Nestlé a anunțat că va introduce versiunea vegană a KitKat, în Europa

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Nestlé a anunțat că va introduce versiunea vegană a KitKat în Europa, după succesul proiectului pilot derulat în Marea Britanie și în alte câteva țări. 

KitKat-ul vegan va fi vândut, pentru început, în 15 țări din Europa, mai exact: Germania, Marea Britanie, Franța, Austria, Danemarca, Suedia, Finlanda, Letonia, Lituania, Estonia, Grecia, Portugalia, Polonia, Ungaria și Olanda, scrie esmmagazine.com.

”Anul trecut, am luat decizia de a produce KitKat vegan în laboratoarele noastre, pentru ca produsul să poată apărea mai rapid în piață”, a declarat Louise Barrett, șeful fabricii Nestlé din New York.

KitKat-ul vegan este făcut din surse sustenabile de cacao și lapte din orez, astfel încât să fie cât mai aproape de gustul cunoscutului brand de ciocolată.

Noul KitKat va fi produs exclusiv în fabrica din Hamburg, Germania.

Inovațiile recente ale Nestlé în vederea sustenabilității includ alternative la carne și fructe de mare, mâncăruri gata preparate și pizza, alternative la lactate, amestecuri de cafea și creme, băuturi de ciocolată și malț, înghețată și brânză, printre altele.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Nestlé a anunțat că va introduce versiunea vegană a KitKat, în Europa