Lectură de 4 minute

21 Mai 2024 - Știri și Noutăți

Nespresso colaborează cu Pantone pentru colecția de cafele cu gheață de anul acesta

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată cu rețete savuroase, create pentru acele momente răcoritoare în zilele însorite, noua colecție vine într-o paletă de culori vibrante, selecționate în colaborare cu Pantone.

Sursa foto: Nespresso/ Pantone

Inspirată de destinații captivante precum Riviera Franceză, insulele grecești și Peninsula Balcanică, colecția de vară de la Nespresso vă va purta într-o călătorie senzorială prin cele mai fermecătoare destinații mediteraneene. Împreună cu experții în culori de la Pantone Color Institute, Nespresso a creat o colecție vibrantă care rezonează cu farmecul și vitalitatea orașelor emblematice de la Mediterană: de la culoarea Mandarin Orange, la Habanero Gold, Muskmelon, Aquarelle și Blue Lolite.

Cu o colecție de sortimente concepute pentru a fi savurate cu gheață, fiecare cafea vă va transporta într-o călătorie fascinantă, presărată cu arome și experiențe memorabile: de la răcoritorul Freddo Cappuccino grecesc până la clasicul Caffè Shakerato italian.

Sortimente de cafea special concepute pentru a fi savurate cu gheață

Nespresso deschide sezonul estival cu o serie de cafele reci în ediție limitată, perfecte pentru zilele toride de vară. Datorită amestecului său de boabe de cafea Arabica ușor prăjite, noul sortiment Sunny Almond Vanilla Flavour Over Ice din gama Vertuo vă va încânta cu aroma sa revigorantă și textura catifelată.

Fiecare ceașcă de cafea vă va duce cu gândul la o croazieră relaxantă de-a lungul Rivierei Mediterane. Acest nou sortiment aromatizat face parte din colecția Habanero Gold, iar ambalajul său este realizat în colaborare cu Pantone.

Iubitorii de cafea vor putea savura și cafelele Coconut Flavour Over Ice, Freddo Delicato & Freddo Intenso din gama Original și Tropical Coconut Flavour Over Ice, Ice Leggero & Ice Forte din gama Vertuo, sortimente deja emblematice în colecțiile de vară Nespresso.

Pentru a completa opțiunile de savurare a cafelei în zilele de vară, sortimentul Cold Brew Style Intense din gama Vertuo este o cafea cu o textură netedă, mătăsoasă și note dulci de caramel. Deși procesul de extracție este în mod tradițional mai lent, Nespresso a reinventat băuturile reci de cafea, oferindu-le un plus de caracter și profunzime, fără notele amare, fiind gata în doar câteva minute.

Rețete răcoritoare special pregătite pentru vară

Noile rețete Nespresso surprind vitalitatea verii și le oferă iubitorilor de cafea momente de răsfăț delicioase. Rețeta Golden Sunrise Delight aduc împreună mierea și coaja de lămâie pentru o notă dulce perfectă de savurat în zilele însorite.

Citeste si:
Auchan bate palma cu Cocorico și deschid împreună un restaurant la malul mării: ce conține meniul
Auchan bate palma cu Cocorico și deschid împreună un restaurant la malul mării: ce conține meniul

Pentru o variantă inovatoare a clasicului cold brew, rețeta Seaside Cream Cold Brew combină Cold Brew Style Intense cu sirop de caramel, frișcă, sare și gheață - o băutură la care veți reveni cu drag de-a lungul verii.

Espressoare și accesorii în culorile Pantone

Pentru a celebra această colecție nouă, există o selecție de espressoare și accesorii de vară în paleta de culori realizată împreună cu Pantone care vă va permite să vă cufundați în universul vibrant al nuanțelor din sezonul estival. Vertuo Pop și Essenza Mini sunt îmbrăcate, în ediție limitată, în culoarea Mandarin Orange - astfel încât experiența dvs. de cafea să se potrivească cu energia debordantă a verii. Aparatul de spumat laptele, Aeroccino 3 este, de asemenea, actualizat în culoarea Mandarin Orange în ediție limitată.

Colecția nu ar fi completă fără noile căni de cafea în ediție limitată, termosurile de călătorie Nomad și paharele Nomad pentru rețetele de cafea cu gheață, având elementele de design ale colecției Nespresso X Pantone.

Colecția Nespresso X Pantone este disponibilă, pentru o perioadă limitată de timp, pe aplicația Nespresso, pe site www.nespresso.com și în Boutique-urile Nespresso.

Nestlé Nespresso este un promotor și un punct de referință pentru cafeaua porționată de cea mai bună calitate. Compania lucrează cu peste 150.000 de fermieri din 18 țări prin intermediul programului său AAA Sustainable Quality™ pentru a introduce practici de sustenabilitate în ferme și în peisajele din jurul acestora. Lansat în 2003, în colaborare cu ONG-ul Rainforest Alliance, programul ajută la îmbunătățirea randamentului și calității culturilor, asigurând o aprovizionare durabilă cu cafea de calitate superioară și îmbunătățind viețile fermierilor și ale comunităților acestora. Cu sediul în Vevey, Elveția, Nespresso operează în 93 de țări și are peste 14.000 de angajați. În 2023, compania a operat o rețea de retail globală de aproximativ 791 de boutique-uri. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul web al companiei Nespresso: www.nestle-nespresso.com.

Pantone oferă limbajul universal al culorilor, care permite luarea de decizii critice în materie de culoare în fiecare etapă a fluxului de lucru pentru brand-uri și producători. Mai mult de 10 milioane de designeri și producători din întreaga lume se bazează pe produsele și serviciile Pantone pentru a ajuta la definirea, comunicarea și controlul culorilor - utilizând tehnologia avansată X-Rite pentru a obține consecvența culorilor în diverse materiale și finisaje pentru grafică, modă și design de produs.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Nespresso colaborează cu Pantone pentru colecția de cafele cu gheață de anul acesta