NEPI deschide centrul comercial Vulcan Value Center: H&M, Domo si C&A, printre noii chiriasi

NEPI deschide centrul comercial Vulcan Value Center: H&M, Domo si C&A, printre noii chiriasi

Publicat pe 29 August 2014 in Stiri si noutati

Fondul de investitii NEPI va deschide centrul comercial Vulcan Value Center din Rahova, pe 4 septembrie H&M, Takko, C&A sau Domo se numara printre retailerii care vor deschide noi magazine in centrul comercial Vulcan.

Parcul comercial Vulcan Value Center din sud-vestul Capitalei va avea o suprafata construita de 25.750 mp, dintre care aproximativ 25.000 mp de spatii comerciale, si peste 1.200 de locuri de parcare. Cu aproximativ o saptamana inaintea deschiderii oficiale, lucrarile la Vulcan Value Center sunt pe ultima suta de metri, iar chiriasii isi pregatesc spatiile pentru inaugurare.

Un astfel de parc comercial reuneste ofertele mai multor tipuri de magazine, cu produse variate si de calitate, la preturi accesibile. In plus, toate magazinele ancora ale proiectului au deschidere spre parcare pentru un acces extrem de facil.

In cadrul parcului de retail Vulcan Value Center vor deschide in total peste 50 de magazine, dintre care unitati mari de peste 800 mp cu deschidere direct spre parcare: H&M (imbracaminte), C&A (imbracaminte), Hervis (articole sportive), Noriel Bebe (articole pentru copii), Animax (magazin de animale), LEM'S (home&deco), JYSK (home&deco), Domo (electronice si electrocasnice), Takko (imbracaminte), Deichmann (incaltaminte) si DM (drogherie).

Carrefour va deschide hypermarketul din cadrul parcului comercial pe o suprafata de 9.600 mp avand atasata o galerie comerciala de 2.500 mp care include magazine precum: Orange, Germanos, Vodafone, Sensiblu, Kitchen Shop, B&B Collection, Marionnaud, Flormar, Penti, dar si Metropolis Casino, restaurant Mesopotamia si diferite tipuri de servicii precum curatatorie ecologica, service GSM si coafor.


Sursa: Wall-Street.ro


Mai multe despre

Carrefour, Domo, Takko, Retaileri, Magazine, H&M, Centre comerciale, Nepi, Vulcan Value Center, C&A

Recomanda

Comentarii: NEPI deschide centrul comercial Vulcan Value Center: H&M, Domo si C&A, printre noii chiriasi