Lectură de un minut

01 Mar 2024 - Știri și Noutăți

my Geisha lansează o nouă gamă de produse și anunță reduceri de până la 35%

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

my Geisha, compania din România care produce parfumuri și produse cosmetice, aniversează șase ani de la deschidere. Cu această ocazie, my Geisha a pregătit o mulțime de surprize. În perioada 1-4 martie,  până la 35% reducere și un cadou special: un parfum reîncărcabil pouch size cu o aromă surpriză, online și în magazine, la cumpărături de peste 470 lei. BONUS: voucher cadou la orice achiziție.

Sursa foto: Geisha

De asemene, retailerul va lansa pe 8 martie o gamă nouă: Time Rewind. Crema și serumul Time Rewind au o acțiune anti-îmbătrânire complexă, minimizează liniile fine și ridurile, oferind un aspect întinerit. Bazată pe Tehnologia Natural SW, formula reactivează hidratarea și strălucirea naturală a pielii, ceea ce o recomandă ca o soluție eficientă indiferent de vârstă.

În toată această perioadă, toate magazinele my Geisha își vor întâmpina clienții cu o atmosferă festivă, pentru a celebra cum se cuvine #6anidemyGeisha.

În portofoliul my Geisha se numără branduri coreene de skincare, precum Hanskin, Shangpree, Accoje & Beaudiani, branduri premium exclusive „Made in France”, precum Pier Auge, brandul polonez vegan Stara Mydlarnia, Ebanel și, nu în ultimul rând, propriul brand de parfumerie și îngrijirea pielii: my Geisha Perfumes și my Geisha Skincare.

Brandul my Geisha este prezent în 11 țări, cu peste 50 de magazine (România, Franța, Spania, Italia, Germania, Austria, Bulgaria, Regatul Unit, Ungaria, Elveția și Qatar).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  my Geisha lansează o nouă gamă de produse și anunță reduceri de până la 35%