Lectură de un minut

09 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Musette a cumpărat a treia fabrică din România unde va produce încălțăminte pentru copii și bărbați

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Producătorul român Musette, cofondat de antreprenoarea Cristina Bâtlan, a cumpărat o fabrică în Otopeni, în București, unde produce din octombrie încălțăminte pentru copii și bărbați. Compania a investit 1 milion de euro în noua unitate din Capitală, care a fost preluată, împreună cu echipa și utilajele, de la un antreprenor italian, scrie Wall-street.ro.

În prezent, nouă fabrică produce circa 2.500-3.000 de perechi de încălțăminte pe lună, iar planul este ca până anul viitor, producția lunară să ajungă la 5.000 de perechi de pantofi pentru copii și bărbați. Musette va angaja, în primă etapă, 100 de persoane.

Aceasta este a treia fabrică pe care Musette o deține în România, pe lângă cele două din Huși și București.

Musette este brandul românesc care a început acum 28 de ani ca o companie de trading, devenit astăzi unul dintre cele mai apreciate branduri de fashion la nivel internațional, fiind producător de pantofi şi genţi. Creațiile Musette sunt produse în România.

Sursa foto: Facebook Musette

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Musette a cumpărat a treia fabrică din România unde va produce încălțăminte pentru copii și bărbați