Lectură de 2 minute

01 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Musafiri nepoftiți la Mega Image: o rozătoare a fost surprinsă în zona de bake-off a unui magazin

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Musafiri nepoftiți la magazinul Mega Image din Piața Domenii. O rozătoare a fost surprinsă în zona de bake-off a unității retailerului. ANPC a verificat magazinul și a dispus închiderea zonei cu pricina. 

Sursa foto: Paul Anghel/ ANPC

”În urma apariției în spațiul public a unor imagini referitoare la prezența unei rozătoare în interiorul magazinului Mega Image Domenii, Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor din sectorul 1 al Capitalei a verificat informația. Aceasta s-a dovedit reală, motiv pentru care magazinul a făcut curățenie generală, a realizat o operațiune de dezinsecție, dezinfecție şi deratizare şi a retras de la vânzare produsele afectate, acestea urmând să fie distruse”, a precizat Paul Anghel, directorul general al Direcţiei Generale Control şi Supraveghere Piaţă şi Armonizare Europeană ANPC.

De altfel zona de bake-off, din magazin, va ramâne închisă până la finalizarea acestor operațiuni şi, de asemenea, tăietorul de pâine a fost oprit de la funcționare pentru igienizare.

În octombrie 2024, Ahold Delhaize, unul dintre cei mai mari jucători din piața mondială de retail alimentar, care în prezent deține 19 branduri la nivel global, printre care și Mega Image, a anunțat că a ajuns la un acord privind achiziționarea companiei Profi Rom Food, care operează rețeaua de magazine Profi în România, de la MidEuropa.

Tranzacţia este supusă aprobării de către autorităţile competente în materia regulilor de concurenţă și se estimează a fi finalizată în cursul anului 2024.

Prin reunirea celor două branduri, Mega Image și Profi, care se bucură deja de aprecierea clienților, grupul își va extinde prezența la nivel național, aducând astfel oportunități și beneficii pentru clienți și angajați, contribuind la deservirea complementară atât a comunităților din zonele urbane, cât și a celor din zonele rurale.

Citeste si:
România vrea să înființeze un laborator pentru a analiza mierea importată din afara UE
România vrea să înființeze un laborator pentru a analiza mierea importată din afara UE

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Musafiri nepoftiți la Mega Image: o rozătoare a fost surprinsă în zona de bake-off a unui magazin