Lectură de 2 minute

27 Aug 2021 - Știri și Noutăți

Monica Cadogan demisionează din funcția de director general al Vivre, dar rămâne acționar, cu o participație de 45%

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Monica Cadogan demisionează din funcția de director general al retailerului online de mobilier și decorațiuni Vivre, dar rămâne acționar, cu o participație de 45% din capitalul social al companiei.

„Începând cu data de 24 august, Monica Cadogan și-a anunțat retragerea din funcția de director general al Vivre și depunerea mandatului de administrator pentru societățile Technologies by Vivre și Vivre Logistics, ultima zi fiind 30 septembrie 2021. După 9 ani la conducerea Vivre, Cadogan intenționează să dea curs altor oportunități antreprenoriale și personale”, se arată în informarea emisă de Vivre la Bursa de Valori București, unde este listată.

Cadogan rămâne, însă, cu participația de 45% din capitalul social al Vivre.

„Renunțarea la poziția de director general al societății nu presupune o modificare a participației pentru Cadogan, participație ce constă în 326.286 acțiuni, ce reprezintă 45% din capitalul social al Emitentului, deținute prin Advisory Delta SRL alături de soțul dumneaei, Oliver Patrick Cadogan, membru al Consiliului de Administrație al Emitentului”, se mai arată în comunicatul transmis.

Retail jobs

Membrii Consiliului de Administrație se vor întruni pe data de 2 septembrie 2021 pentru a hotărî numirea unui nou director general.

Vânzări în creștere pentru Vivre în 2020

Vivre raportează o creștere a vânzărilor de 50% în 2020, cu venituri de peste 295 milioane lei și un profit înainte de plata dobânzii, impozitelor, deprecierii și amortizării („EBITDA”) mai mare de 17 milioane lei.

Vivre a aniversat în 2021 nouă ani de la lansare, cu vânzări de peste 261 de milioane de euro, în nouă țări din Europa Centrală și de Est. Compania a ajuns la mai mult de 1,1 milioane de clienți și își propune să depășească un total de 1,4 milioane de clienți unici, care au achiziționat cel puțin o dată de pe platformele sale, până la finalul anului 2021.

Vivre, retailer online de mobilier și decorațiuni, a raportat o creștere a vânzărilor de 50% în 2020, cu venituri de peste 295 milioane lei și un profit înainte de plata dobânzii, impozitelor, deprecierii și amortizării („EBITDA”) mai mare de 17 milioane lei.

Citeste si:
Tendințe în e-commerce: creștere de până la 10% față de 2021, depășind 6,5 miliarde de euro la finaul anului 2022
Tendințe în e-commerce: creștere de până la 10% față de 2021, depășind 6,5 miliarde de euro la finaul anului 2022

Vivre este un retailer online din industria home & deco, fondat în 2012 de antreprenori români, cu vânzări în 9 țări din centrul și estul Europei: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia. Pe site-urile și aplicațiile mobile Vivre sunt disponibile peste 550.000 de piese de mobilier, decorațiuni, textile și accesorii, colectate de la furnizori din întreaga lume.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Monica Cadogan demisionează din funcția de director general al Vivre, dar rămâne acționar, cu o participație de 45%