Lectură de 2 minute

20 Mai 2024 - Știri și Noutăți

MODIVO lansează garderoba capsulă pentru ocazii speciale: cu ce propuneri vine retailerul

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Pe măsură ce sezonul petrecerilor se apropie, începem să ne gândim ce vom purta, iar următoarele zile fără nori anunță evenimente speciale care necesită ținute speciale. MODIVO oferă look-uri pentru evenimente, prezentând o colecție capsulă cu articole pentru ocazii speciale.

Sursa foto: MODIVO

Astăzi, costumele pentru femei înlocuiesc cu succes rochiile de seară, care erau cândva singura alegere potrivită. În capsula MODIVO dedicată propunerilor pentru ocazii speciale, găsești un costum mov de la Patrizia Pepe, o jachetă crem, de la Custommade sau un set într-o nuanță roșu cardinal de la Maryley. Bărbații găsesc alegeri atemporale sau în ultimele tendințe în noua capsulă MODIVO. Recomandăm, de exemplu, o jachetă Hugo albastră cu o nuanță pastelată sau o versiune gri, casual de la Selected Homme.

De asemenea, în noua colecție capsulă MODIVO cu propuneri pentru ocazii de seară se acordă o atenție binemeritată rochiilor. Acestea, în conformitate cu alegerile MODIVO, surprind uneori prin designul lor unic, iar alteori prin caracterul lor atemporal. Propunerile pentru noul sezon includ o capă din plasă cu fir metalizat care completează stilul Marella, o rochie de seară Patrizia Pepe cu croială asimetrică și nuanță de piersică, o rochie cocktail mini cu modele florale marca daneză Rotate și una maxi cu buline de la Babylon.

Bineînțeles, o cămașă este o necesitate incontestabilă atât în ​​garderoba femeilor, cât și a bărbaților. Nu este considerată doar o alegere excelentă în timpul întâlnirilor de afaceri sau mai puțin formale, ci și seara. Împreună cu un costum sau o fustă, va oferi cu siguranță efectul dorit. Noua ofertă MODIVO include o cămașă șic roz pal de la Marella, precum și o bluză oversize universală de la Pinko. Bărbații vor găsi o cămașă modernă, de la Brave Soul, cu elemente transparente, o versiune atemporală cu pliuri decorative de la Karl Lagerfeld sau o cămașă slim fit de la Hugo, dedicată ocaziilor de seară.

O ținută este completă abia când sunt aleși pantofii, care pot schimba complet un look. Propunerile MODIVO pentru ocazii speciale includ sandale Coccinelle cu cataramă aurie decorativă, sandale spectaculoase cu pană argintie de la Guess și șlapi casual Vic Matié, cu un aspect atemporal, dar cu design modern. Bărbații pot alege sneakerși eleganți crem de la Tommy Hilfiger, mocasini cu barete de la Calvin Klein sau pantofi de cocktail strălucitori de la Emporio Armani. O geantă de mână aleasă corespunzător va completa stilul de seară al femeilor. Opțiunile MODIVO includ: o geantă Marella care este o combinație de roz pudrat și o nuanță de somon, o variantă mov cu lanț Patrizia Pepe sau o baguette albă Karl Lagerfeld concepută cu gândul la anii 1990.

Pe 5 octombrie, grupul MODIVO a deschis al 50-lea magazin la nivel mondial și al 3-lea magazin epantofi.ro cu zona MODIVO din România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  MODIVO lansează garderoba capsulă pentru ocazii speciale: cu ce propuneri vine retailerul