Lectură de 2 minute

17 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Mobilă și mâncare: Mobexpert a încheiat un parteneriat cu Glovo

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Glovo, unul dintre cei mai importanți jucători din lume pe zona de livrare din mai multe categorii, adaugă Mobexpert pe lista partenerilor și aduce în  platformă peste 3.000 de produse ale retailerului român de mobilier și decorațiuni.

Sursa foto: Glovo

Utilizatorii aplicației Glovo din București, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Pitești, Suceava, Timișoara și Brașov pot alege din peste 3000 de produse pentru casă din colecția retailerului Mobexpert.

Clienții Glovo au posibilitatea de a comanda decorațiuni pentru casă și birouri, covoare, corpuri de iluminat, veselă și produse pentru gătit, textile masă, așternuturi și cuverturi, tablouri, dar și lumânări, parfumuri pentru casă, obiecte decorative, plante sau ghivece, iar produsele vor fi livrate în mai puțin de 60 de minute. În categoria produselor care pot fi livrate imediat intră și noua colecție de decorațiuni pentru Crăciun. De asemenea, orice produs poate fi ambalat pentru cadou și livrat la adresa dorită în aceeași zi.

Pentru noi, parteneriatul cu Mobexpert reprezintă o altă modalitate prin care reușim să fim mai aproape de nevoile utilizatorilor noștri și un pas înainte înspre atingerea scopului de a transforma Glovo într-un mall ce încape în buzunarul fiecăruia dintre noi.

Iustinian Belghir, General Manager Glovo România și Moldova

Putem livra inclusiv decorațiuni pentru Crăciun sau cadouri gata împachetate pentru cei dragi. Ne așteptăm la un interes crescut în perioada imediat următoare, și ulterior, la dezvoltarea proiectului pentru alte categorii de produse Mobexpert.

Adelina Badea, CEO Mobexpert

Glovo este una dintre cele mai importante aplicații de livrare din mai multe categorii care conectează utilizatorii cu companii și curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, băcănii și supermarketuri, farmacii și magazine de vânzare cu amănuntul. Viziunea Glovo este de a oferi tuturor acces facil la tot ce se află în orașul lor, astfel încât utilizatorii noștri să se poată bucura de ceea ce își doresc, când doresc, unde doresc. Fondată în 2015 la Barcelona, operează în 25 de țări din Europa, Asia Centrală și Africa.

Citeste si:
ANPC, în mall Veranda: ce amenzi au fost aplicate și ce operatori au fost închiși temporar
ANPC, în mall Veranda: ce amenzi au fost aplicate și ce operatori au fost închiși temporar

Grupul Mobexpert a fost înfiinţat în 1993 şi este o companie 100% românească, deţinută de antreprenorul Dan Șucu. Mobexpert este o companie vertical integrată, care pornește cu designul și proiectarea produselor, trece cu acestea prin fabricare și retail, până în spațiul clientului final. Reţeaua regională a Mobexpert numără 28 de hipermagazine şi magazine de dimensiuni mai mici, precum si un magazin online. Grupul Mobexpert are 2.100 de angajaţi şi o cifră de afaceri anuală de aproximativ 250 milioane euro. Grupul Mobexpert deţine, de asemenea, opt fabrici de mobilă care produc pentru piaţa românească şi pentru export. Mobexpert include și 5 magazine Mobexpert Outlet dedicate ofertelor speciale, situate în Bucureşti (in zonele Pipera, Pantelimon, Militari), Suceava și Constanța.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mobilă și mâncare: Mobexpert a încheiat un parteneriat cu Glovo