Lectură de un minut

03 Apr 2024 - Știri și Noutăți

Mizar, retailerul românesc de modă se extinde la nivel național 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Retailerul românesc de fashion Mizar, fondat în urmă cu peste două decenii și jumătate, vrea să își extindă prezența la nivel național și vizează intrarea cu locații și în alte țări. Dan Lupu, CEO Mizar, a precizat pentru wall-street.ro care sunt planurile de dezvoltare și cum vede atât zona de retail offline, cât și online.

 

Sursa foto: Ovidiu Udrescu

Competiția din industria de Fashion este una „foarte dură”, consideră reprezentantul Mizar, având în vedere competiția adusă de jucătorii străini cu rețele foarte mari de magazine. Puterea financiară a acestora se vede mai ales în capacitatea de negociere cu furnizorii de materii prime, dar și cu proprietarii de spații comerciale.

Primele două luni ale anului le-au adus o creștere de 50% față de aceeași perioadă a anului trecut, creștere impulsionată de o campanie de reduceri.

”Suntem adepții sistemului omnichannel. Clienții Mizar pot descoperi noile modele în magazinul online, ca mai apoi să facă o vizită în cea mai apropiată locație pentru a descoperi calitatea și pentru a proba produsele”, precizează Dan Lupu.

Citește continuarea articolului pe wall-street.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mizar, retailerul românesc de modă se extinde la nivel național