Lectură de 2 minute

23 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Mixit lansează primul său calendar de Paște. Ce conține acesta

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Mixit, compania cehă ce produce amestecuri personalizate de musli și fructe liofilizate, a lansat primul său Calendar de Paște plin de surprize, culori și arome. Calendarul include 10 surprize de la Mixit, cutiuțele fiind potrivite pentru a fi deschise începând din Duminica Floriilor. Pachetul include și o foaie cu autocolante pentru a decora ouăle de Paște sau calendarul-cadou.

Sursa foto: Mixit.ro

Colecția de Paște de la Mixit include, pe lângă acest calendar, mixuri de Paște, terci de Paște - la tub sau set de cinci punguțe, ouă de Paște, un set cadou de Paște cu bol cu motive florale, covrigei Mixit - Mix jucăuș, un set de Paște cu bol de primăvară, batoane Mixitka cu arome de Paște, dar și câteva amestecuri de Paște în ediție limitată.

Pe lângă toate acestea, Mixit oferă și posibilitatea de achiziție a unui voucher-cadou (de 50, 80 sau 150 lei) care poate fi oferit în dar familiei sau prietenilor pentru ca aceștia să își poată alege singuri produsele Mixit preferate.

Nu lipsește din colecție nici pasărea Mixit pluș în cutie cadou - un puișor drăgălaș, plușul Mixit fiind certificat în cadrul Institutului ceh de testare (TZÚS) și fiind marcat CE.

Mixit este un magazin online în care clienții își crea propriul mix de cereale, müsli, fructele uscate și nucile preferate. În prezent pe site există peste 70 de ingrediente diferite: baze de cereale, fructe uscate, nuci, semințe, precum și delicii precum ciocolata, condimentele sau mini fursecuri. Oferta Mixit include și amestecuri deja pregătite, create de nutriționiști, dar și ingrediente speciale pentru persoanele care suferă de boala celiacă sau alergici la anumite tipuri de alimente. Alte produse din sortimentul Mixit sunt ciocolatele Mixit, cu un conținut de ciocolată neagră de calitate 70%, îmbogățită cu fructe liofilizate și nuci sănătoase. Pe site se găsesc și Mixitky, batoane de müsli, băuturi pudră, mixuri sărate de alune și brânzeturi. Clientul Mixit poate alege livrarea prin curieri sau colectarea personală din punctele Packeta.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mixit lansează primul său calendar de Paște. Ce conține acesta