Lectură de 3 minute

21 Mai 2024 - Știri și Noutăți

Mixit lansează ediția limitată ”Colecția artiștilor”: ce produse pot fi comandate

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Mixit, compania cehă care oferă amestecuri de cereale și snack-uri sănătoase, împlinește 14 ani de la înființare. Pentru a marca acest moment, compania lansează Colecția artiștilor în ediție limitată. Colecția include trei tuburi desenate cu măiestrie de tineri artiști talentați. 

Sursa foto: Mixit.ro

Primul tub, numit Animale din pădure, este creat de Magdalena Konečná și este primul tub Mixit pictat cu acuarele. „Îmi place să merg în pădure și de acolo vine inspirația pentru tubul aniversar Mixit. Frumusețea pădurii, animalele, florile de câmp și ingredientele din portofoliul Mixit, dacă veți căuta puțin, pot fi găsite pe tub. Am vrut ca imaginea de pe tub să nu se demodeze rapid și sper că de fiecare dată când te uiți la ea vei găsi ceva nou”, spune Magdalena Konečná despre creația sa.

Petrecerea pisicilor este un tub creat de Markéta Šmalcová, artistă cunoscută pentru ilustrația digitală și, în special, ilustrația cărților pentru copii. „Oportunitatea de a crea un tub pentru marca mea preferată, Mixit, a fost extrem de atractivă și nu a trebuit să caut departe pentru inspirație, deoarece oferta lor largă de fructe variate, nuci și alte bunătăți irezistibile mi-a ghidat mâna în timpul creării,” adaugă Markéta, care se dedică și studiului limbilor străine în timpul liber.

Pajiștea de vară este cel de-al treilea tub din colecție. A fost creat de Dominika Nováková și transportă fiecare persoană la bunica în vacanță. „Am ales ceea ce toți cunoaștem: flori înflorite, fructe, ceva din pădure, ceva din câmp, căsuțe din povești. M-am inspirat și din compoziție, așa că nu lipsesc căpșunile, floarea de cicoare și fructul pasiunii,” spune Dominika.

Toate cele trei tuburi conțin un mix delicios și sănătos de granola plină de fibre de cicoare, mini fursecuri crocante, caju, migdale și fructe liofilizate: căpșuni și fructul pasiunii, completate de ciocolată fină. Acest amestec perfect echilibrat oferă o experiență gustativă inedită și beneficii nutriționale esențiale pentru o zi plină de energie.

Mixit s-a lansat în 2010 în Cehia, extinzându-se ulterior în Slovacia, Polonia, Ungaria și România (decembrie 2020). Compania lansează produse noi în fiecare an, inclusiv Calendare de Advent și de Paște. În prezent pe site există peste 70 de ingrediente diferite: baze de cereale, fructe uscate, nuci, semințe, precum și delicii precum ciocolata, condimentele sau mini fursecuri. Oferta Mixit include și amestecuri deja pregătite, create de nutriționiști, dar și ingrediente speciale pentru persoanele care suferă de boala celiacă sau alergici la anumite tipuri de alimente. Alte produse din sortimentul Mixit sunt ciocolatele Mixit, cu un conținut de ciocolată neagră de calitate 70%, îmbogățită cu fructe liofilizate și nuci sănătoase. Pe site se găsesc și Mixitka, batoane de müsli, băuturi pudră, mixuri sărate de alune și brânzeturi. Clientul Mixit poate alege livrarea prin curieri sau colectarea personală din punctele Packeta.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mixit lansează ediția limitată ”Colecția artiștilor”: ce produse pot fi comandate