Lectură de 2 minute

28 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Mixit a lansat colecția de Crăciun 2022:  ce pachete sunt disponibile

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Mixit, compania cehă ce produce amestecuri personalizate de musli și fructe liofilizate, a lansat colecția de Crăciun cu produse dulci, căni dedicate sărbătorilor de iarnă și seturi cadou.

Sursa foto: Mixit.ro

Crăciunul este o sărbătoare pe care o petrecem în familie, cu cei dragi. Ne dorim ca de fiecare dată când clienții noștri savurează produsele Mixit, acestea să le ofere o stare de bine, un gust excepțional și să îi facă să se bucure de momentul prezent.

Martin Wallner, cofondator Mixit

Colecția de Crăciun de la Mixit include amestecuri special create pentru această perioadă precum Mixul de Crăciun, cel mai bine vândut mix din istoria Mixit, un amestec parfumat cu fructe, ciocolată, nuci și o combinație specială de condimente, printre care se află și scorțișoara de Ceylon.

Cele zece seturi de Crăciun și Moș Nicolae, pregătite cu atenție, conțin produse pentru gusturi variate: de la setul de Crăciun pentru cei care iubesc ciocolata la setul de Crăciun creat pentru bărbați, de la seturi care includ bolul sau cana special create pentru Crăciunul acesta și până la setul cadou Degustare de Crăciun cu șase produse special alese.

Acestor seturi li se adaugă produse cu arome specifice perioadei - nuci de Crăciun din cuptor, Darul de Sf. Nicolae, plin de nuci și fructe, oușoarele Krampus, Mixit drink în ediție limitată de Crăciun, ceaiul Mixitea, Mixit Pretzels - Crăciun Spice, covrigei în ciocolată cu condimente de turtă dulce - un gust ca din poveste, dar și Mixitka - Crăciun, ediție limitată de sărbători.

Mixit este un magazin online în care clienții își crea propriul mix de cereale, müsli, fructele uscate și nucile preferate.

În prezent pe site există peste 70 de ingrediente diferite: baze de cereale, fructe uscate, nuci, semințe, precum și delicii precum ciocolata, condimentele sau mini fursecuri. Oferta Mixit include și amestecuri deja pregătite, create de nutriționiști, dar și ingrediente speciale pentru persoanele care suferă de boala celiacă sau alergici la anumite tipuri de alimente.

Citeste si:
Ce cadouri inedite au ales românii în 2022? Raportul Complice.ro
Ce cadouri inedite au ales românii în 2022? Raportul Complice.ro

Alte produse din sortimentul Mixit sunt ciocolatele Mixit, cu un conținut de ciocolată neagră de calitate 70%, îmbogățită cu fructe liofilizate și nuci sănătoase. Pe site se găsesc și Mixitky, batoane de müsli, băuturi pudră, mixuri sărate de alune și brânzeturi. Întrucât Mixit consideră că și ambalajul este de o importanță deosebită, tuburile companiei sunt concepute cu mult drag. Clientul Mixit poate alege livrarea prin curieri sau colectarea personală din punctele Packeta.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mixit a lansat colecția de Crăciun 2022:  ce pachete sunt disponibile