Lectură de un minut

04 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Ministerul Agriculturii și Carrefour organizează un târg cu produse românești: unde și când va avea loc

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), în parteneriat cu Carrefour România, va organiza, în perioada 6-9 aprilie 2023, între orele 09:00-19:00, Târgul de produse românești „Bunătăți de soi din România”, în incinta Prahova Value Centre Ploiești. Evenimentul face parte din campania de promovare a produselor agroalimentare românești și de creștere a accesului românilor la alimente de calitate obținute pe plan local, sub denumirea „Produs românesc – Bun pentru tine, bine pentru fiecare!”, ce a fost demarată de MADR în toamna anului 2022.

Sursa foto: Pixabay.com

La acest eveniment vor participa producători din mai multe regiuni ale României ce vor aduce preparate din carne și lapte, ouă, pește, uleiuri presate la rece, legume și fructe, produse de patiserie, miere și produse apicole, țuică și vin, obținute de producătorii români prin valorificarea materiei prime locale.

În cadrul târgului vor fi expuse produse atestate tradițional din categoriile carne, băuturi spirtoase, patiserie (pâine, prăjituri de casă și produse proaspete de patiserie), lactate, dar și produse care au dobândit mențiunea „produs montan” din categoria fructe și legume uscate, ceaiuri, produse apicole etc.

Vom continua să fim alături de producătorii locali, dovada fiind chiar procentul de 93,5% reprezentat de partenerii români din totalul de furnizori care contribuie la portofoliul Carrefour România. Mai mult, programele noastre originale, precum Deschidem Vinul Românesc, Cooperativele agricole Grădina noastră sau Creștem România Bio, completează setul de acțiuni care ne ajută să aducem la raft pentru clienții noștri produse sănătoase de proveniență locală.

Julien Munch, CEO Carrefour România

Cei interesați vor avea ocazia de a achiziționa pentru cei dragi flori specifice sezonului de primăvară de la florarii români prezenți la târg.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ministerul Agriculturii și Carrefour organizează un târg cu produse românești: unde și când va avea loc