Lectură de un minut

08 Feb 2019 - Știri și Noutăți

Miniso mai deschide un magazin in Romania

Abonează-te pe  

Retailerul japonez Miniso deschide primul magazin din anul 2019, si cel de-al cincilea din Romania, in centrul comercial Sun Plaza. Inaugurarea este programata pentru sambata, 9 februarie, noteaza wall-street.ro.

 

 

Magazinul se intinde pe o suprafata de 140 metri patrati si a necesitat o investitie de aproximativ 100.000 de euro. La deschidere, participantii la lansare vor beneficia de promotii, vouchere de cumparaturi si un spectacol de percutie la tobe Taiko.

Am ales acest centru comercial datorita mixului de clienti din aceasta zona si a traficului in crestere de care beneficiaza Sun Plaza. Acest centru comercial a imbunatatit continuu calitatea si cantitatea traficului, facand investitii permanente si creand noi parghii si poli de atractie pentru clienti”, a declarat, pentru Wall-Street, Cezarina Gheorghe, Director de Franciza si Dezvoltare Miniso Romania.

In magazinul din Sun Plaza se vor gasi pana la 5000 de articole, impartite in sapte mari categorii:

  • sanatate si frumusete
  • produse sezoniere
  • cadouri
  • accesorii digitale
  • accesorii creative pentru casa
  • produse pentru viata de zi cu zi
  • ambalaje speciale.

Miniso vinde si produse cu licenta ale unora dintre marile branduri mondiale, cum ar fi Marvel, Pink Panther sau We Bare Bears. Produsele din magazinele MINISO se vind cu preturi intre 10 si 99 de lei.

Miniso este un retailer japonez de produse pentru casa, accesorii si jucarii, infiintat in anul 2013. De atunci si pana in prezent, a devenit unul dintre comerciantii cu cea mai rapida extindere din lume, ajungand sa detina peste 3500 de magazine in 85 de tari de pe toate continentele.

Citeste si:
Programul mallului Sun Plaza de Crăciun și Anul Nou. Când va fi deschis centrul comercial
Programul mallului Sun Plaza de Crăciun și Anul Nou. Când va fi deschis centrul comercial
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Miniso mai deschide un magazin in Romania