Lectură de un minut

05 Mar 2019 - Știri și Noutăți

Miniso continua extinderea si mai deschide in magazin in tara

Abonează-te pe  

Retailerul japonez Miniso deschide al doilea magazin din 2019, si cel de-al saselea din Romania, in centrul comercial Promenada Mall. Inaugurarea este programata pentru astazi, 5 martie, noteaza Wall-Street.ro.

 

Magazinul are o suprafata de 250 metri patrati si a necesitat o investitie de aproximativ 120.000 de euro. Unitatea pune la dispozitie peste 38.000 de articole, impartite in sapte mari categorii: sanatate si frumusete, produse sezoniere, cadouri, accesorii digitale, accesorii creative pentru casa, produse pentru viata de zi cu zi si ambalaje speciale. Miniso vinde si produse cu licenta ale unora dintre marile branduri mondiale.

Am ales sa ne extindem in Promenada datorita zonei, care ofera un flux foarte mare de clienti ce provin din toate cladirile de birouri din acest perimetru. In plus, ne-am gandit si la specificul clientilor, oameni tineri, pasionati de tehnologie, si am customizat gama de produse pentru ei”, declara Cezarina Gheorghe, Director de Franciza si Dezvoltare Miniso Romania.

Magazinul din Promenada vine si cu o noutate pentru piata locala: un interactive corner, unde clientii pot testa o parte dintre produse.


Miniso a fost adus in Romania in toamna lui 2018, prin sistem franciza, de Jake Liu, un antreprenor implicat in afaceri de export/import. Acesta detine master franciza pentru Romania, insa planuieste sa dezvolte reteaua de magazine Miniso prin programe de franciza si parteneriate strategice in orasele mari.

Retailerul japonez a inaugurat, in toamna anului trecut, primul sau magazin din Romania, in centrul comercial Veranda Mall. Lansarea Miniso in Romania face parte dintr-un plan indraznet de extindere a brandului: prezenta in 100 de tari pana in anul 2020.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Miniso continua extinderea si mai deschide in magazin in tara