Lectură de un minut

18 Jun 2024 - Știri și Noutăți

Mind Your Business: primul studiu al wellbeing-ului mintal în rândul antreprenorilor români

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Mind Your Business este primul studiu prin care intrăm în mintea antreprenorilor. Ce îi afectează? Ce le provoacă burnout? Cât de greu le este? Ce îi motivează? Despre antreprenori se vorbește în cifre, dar în spatele cifrelor sunt oameni. Studiul analizează ce sprijin au antreprenorii în procesul de a construi afaceri. Rezultatele complete ale studiului vor fi discutate și publicate în premieră la evenimentul Mind Your Business pe 11 septembrie, la Nayam Events în București.

Sursa foto: InternetCorp

Studiul prin care vom contura primul barometru al sănătății mintale în rândul antreprenorilor din România este o explorare activă, inițiativă a start-up.ro alături de compania de cercetare Unlock, realizată cu sprijinul Autonom.

În prima fază a studiului am desfășurat interviurile calitative, discuții în profunzime cu antreprenori din diverse domenii din România.

După această etapă de explorare, am setat bazele cercetării, pe care o vom realiza printr-un chestionar, ale cărui răspunsuri ne vor ajuta să trasăm concluzii și o imagine de ansamblu cât mai clară despre cum se simt antreprenorii români, cât sunt de obosiți, cum văd activitatea lor și cum cer ajutor atunci când e nevoie.

Citește articolul complet pe start-up.ro la ACEST link.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mind Your Business: primul studiu al wellbeing-ului mintal în rândul antreprenorilor români