Lectură de 2 minute

07 Oct 2020 - Știri și Noutăți

Milos Home Decor, brand specializat în vopseluri profesionale pentru mobilier deschide primul magazin fizic, în Arad

Angela Alexandru

Brandul Milos Home Decor, specializat în vânzarea de vopseluri profesionale pentru mobilier, produse decorative și pensule, inaugurează în Arad, pe strada Mețianu, nr. 12, primul său magazin fizic de vopseluri profesionale pentru mobilier, produse decorative și pensule, și se adresează celor implicați în proiecte DIY (Do It Yourself) sau bricolaj.

Milos Home Decor, o mică afacere de familie, și-a început activitatea online la începutul acestui an, fiind singurul importator din România pentru brand-uri de vopseluri, pensule și produse auxiliare cunoscute și apreciate peste hotare, precum: Fusion, Autentico, Old Red Barn, Redesign și, în curând, Dixie Belle.

Fii alături de noi la retailArena 2020 - RetailAboveCorona: Retailing in times of crisis pe 27 și 28 octombrie pentru a afla ultimele trenduri din industria de retail și eCommerce. Te poți înscrie gratuit AICI.

„Produsele pe care le oferim au un impact minim asupra mediului înconjurător și pot transforma o piesă veche de mobilier într-un obiect personalizat în funcție de viziunea creativă pe care o avem. Recondiționarea poate fi un proces distractiv și simplu dacă sunt folosite produse de calitate. Vrem să fim un exemplu și să arătăm ca nu trebuie să investești sume mari de bani în reamenajarea casei tale, că poți mereu să transformi într-un mod unic obiectele vechi, fără să faci rău planetei”, a declarat Daniela Miloș, owner-ul magazinului.

În cadrul magazinului Milos Home Decor vor fi organizate periodic workshop-uri creative prin care clienții pot învăța să vopsească o piesă de mobilier și să realizeze propriile decorațiuni.

Citeste si:
Kaufland deschide un magazin în Târgu Neamț și ajunge la 139 de hipermarketuri în România

„Dacă m-ai fi întrebat acum un an, nu m-aș fi gândit niciodată că vom fi primii distribuitori ai brand-urilor Fusion, Autentico, Old Red Barn și Redesign, produse pe care le apreciem și folosim în toate proiectele noastre. Chiar dacă este un proces lent, pentru că toate produsele sunt aduse de peste hotare, românii încep să le cunoască și să le iubească. Motivația pe care o avem este feedback-ul pe care-l primim zilnic de la clienții noștri, care au fost întotdeauna mulțumiți de calitatea produsele pe care le comercializăm. Suntem nerăbdători și încântați că am deschis primul nostru magazin fizic și sperăm ca publicul să aibă același entuziasm ca și noi”, a adăugat Daniela Miloș.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Milos Home Decor, brand specializat în vopseluri profesionale pentru mobilier deschide primul magazin fizic, în Arad