Lectură de un minut

12 Oct 2022 - Știri și Noutăți

Milka schimbă forma, dar și rețeta ciocolatei

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Milka, unul dintre cele mai recunoscute branduri de ciocolată din lume, prezintă  o nouă campanie de promovare a mărcii și o nouă rețetă pentru ciocolată.

Sursa foto: Mondelez International

„Știm că gustul este ceea ce oamenii apreciază cel mai mult atunci când aleg ciocolata și că aprecierea gustului este principalul factor de creștere a valorii brandului”, a declarat Andreea Găman, Marketing Manager Chocolate România, Mondelēz International.

Milka are un nou aspect, trecând de la o formă dreptunghiulară la o formă mai rotunjită. Pe lângă evoluția formei, noua tabletă mai aduce câteva surprize plăcute: o nouă gravură Milka și un nou design al văcuței Milka, Lila, care își face pentru prima dată apariția pe tabletă. Pe ambalajul emblematic al Milka, Cocoa Life joacă un rol mai proeminent, logo-ul fiind mutat pe fața ambalajului.

„Logo-ul Cocoa Life, plasat vizibil, pe fața ambalajului, răspunde dorinței consumatorilor de a alege produse fabricate cu ingrediente sustenabile, în mod responsabil, cu grijă față de comunități și mediu”, a mai adăugat Andreea Găman.

Mondelēz International, Inc. (NASDAQ: MDLZ) sprijină oamenii să ia gustări în aproximativ 150 de țări din întreaga lume. Cu venituri de aproximativ 29 de miliarde de dolari în 2021, MDLZ conduce viitorul snacking-ului, cu branduri globale și locale iconice, precum biscuiții Oreo, belVita și LU; ciocolata Cadbury Dairy Milk, Milka și Toblerone; bomboanele Sour Patch și guma Trident.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Milka schimbă forma, dar și rețeta ciocolatei