Lectură de un minut

23 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Milka a lansat pe piață calendarele Advent de Crăciun și desfășoară până la finalul anului un concurs cu premii

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Milka a lansat pe piață produse de sărbători sub formă de calendare Advent, care se găsesc în magazine în trei variante, de 200 de grame, cu două opțiuni de ambalaj, de 90 de grame și calendarul Advent Milka Moments, de 211 grame.

În plus, Milka organizează un concurs de Crăciun, care se desfășoară în perioada 1 - 31 decembrie. Clienții care cumpără produse Milka în valoare de cel puțin 19 lei, înscriu bonul fiscal tot pe site-ul www.cadouritandre.ro și au șansa de a câștiga următoarele premii:

  • 10 pachete Milka pe zi – instant
  • 7 carduri cadou eMAG, în valoare de 500 lei – prin tragere la sorți, la finalul fiecarei săptămâni de concurs;
  • 5 vouchere de vacanță în Romania, în valoare de 5.000 lei – prin tragere la sorți, la finalul campaniei.

Brandul Milka, lansat în 1901, la Loerrach, în Germania, are un portofoliu extins de produse, format din tablete, praline, batoane, biscuiți și produse de sezon.

Mondelēz Internațional este prezent în peste 150 de țări din întreaga lume. Cu venituri nete în 2020 de aproximativ 27 miliarde de dolari, compania deține bradurile Milka, OREO, belVita, San, TUC și Barni; ciocolata Milka, Toblerone, Poiana și Africana; bomboanele și guma de mestecat Halls.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Milka a lansat pe piață calendarele Advent de Crăciun și desfășoară până la finalul anului un concurs cu premii