Lectură de un minut

16 Mai 2021 - Știri și Noutăți

Miele dedică etapei de testare a produselor o treime din timpul de dezvoltare

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Pentru a asigura o durată de viață de 20 de ani a produselor Miele, aproape o treime din timpul de dezvoltare este dedicat etapei de testare, iar înainte de a ajunge pe piață, prototipurile sunt testate de-a lungul a 10.000 de ore de funcționare.

Miele lucrează, de asemenea, la îmbunătățirea eficienței energetice a echipamentelor sale de răcire. Conform noii clasificări, majoritatea modelelor au un rating de eficiență energetică ce variază de la „C” la „F”. Odată cu lansarea noii generații K 7000 de aparate incorporabile, care urmează să fie lansate în luna iunie a acestui an, Miele va avea, de asemenea, electrocasnice încadrate și în categoria „B”.

În prezent, mașinile de spălat vase Miele sunt clasificate în categoria „C” și, prin urmare, sunt poziționate favorabil în raport cu brandurile concurente. În plus, vara aceasta vor fi lansate primele modele care ating un rating de energie „B” în cadrul noului sistem, datorită îmbunătățirilor tehnice ulterioare.

Miele este un producător mondial de echipamente electrocasnice premium. Compania cu sediul în Gütersloh/Westphalia, Germania a fost fondată în 1899 și are opt filiale de producție în Germania și câte o filială în Austria, Cehia, China și România.

Cifra de afaceri a companiei în anul 2020 a crescut la aproximativ 4,5 miliarde de euro, cu 70,5% vânzări în afara Germaniei. Miele este reprezentată prin filiale proprii și de importatori în aproape 100 de țări.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Miele dedică etapei de testare a produselor o treime din timpul de dezvoltare