Lectură de 2 minute

15 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Miele lansează un nou model de stație de călcat cu abur, FashionMaster 4.0

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Miele a lansat luna aceasta pe piața din România un noul model de stație de călcat cu abur, FashionMaster 4.0, format din masă de călcat, steamer (aparat cu aburi pentru călcare verticală) și fier de călcat.

Noul dispozitiv oferă un spațiu mai mare pentru fierul de călcat, iar suprafața mesei de călcat este îmbrăcată într-un strat de protecție alb, mai rezistent la zgârieturi.

Datorită presiunii de până la 4 bari, dispozitivul pulverizează constant 100 de grame de abur pe minut, care pătrunde și în țesăturile groase. Masa de călcat este dotată cu un ventilator, care are funcție de suflare, menită să ușureze procesul de călcare. Datorită funcției de aspirare integrată în masă este asigurată și dispersarea eficientă a aburilor. Ventilatorul este controlat automat: acesta pornește când este folosit aburul și se oprește automat în timpul pauzelor de călcat.

Steamerul (aparatul cu abur) poate fi folosit pentru a îndrepta cutele de pe haine în timp ce acestea sunt pe umeraș, fără să mai fie necesar să fie așezate pe masa de călcat.

Miele este un producător mondial de echipamente electrocasnice premium, precum aparatură de gătit, de coacere și de gătit cu aburi, produse de refrigerare, aparate de cafea, mașini de spălat vase și produse de îngrijire pentru haine și pardoseli. Acestei linii de produse i se adaugă mașinile de spălat vase, mașinile de spălat rufe și uscătoarele pentru uz comercial, precum și aparatura de spălare-dezinfectare și sterilizare a instrumentelor destinate utilizării în activitățile medicale și de laborator (Miele Professional).

Compania Miele, fondată în 1899, are opt filiale de producție în Germania și câte o filială în fiecare dintre țările următoare: Austria, Cehia, China, România și Polonia, dar și două fabrici de producție aparținând filialei sale italiene Steelco. Cifra de afaceri a companiei în anul 2020 a crescut la aproximativ 4,5 miliarde de euro, cu 70,5% vânzări în afara Germaniei. Miele este reprezentată prin filiale proprii și de importatori în aproape 100 de țări. Compania Miele se află în proprietatea celei de-a patra generație a familiei fondatoare, are o forță de muncă de aproximativ 20.900 de persoane, cu 11.050 de angajați în Germania. Sediul companiei se află în Gütersloh/Westphalia, Germania.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Miele lansează un nou model de stație de călcat cu abur, FashionMaster 4.0