Lectură de 2 minute

14 Jul 2021 - Știri și Noutăți

Metro Cash&Carry lansează prima ediție a unui ghid de călătorie în România, cu recomandări de restaurante și cazare

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Metro Cash&Carry lansează prima ediție a unui ghid de călătorie în România, ce prezintă cele mai frumoase obiective turistice din țară, cu recomandări de restaurante și cazare.

Aceasta este o publicație originală, ediția în limba română fiind disponibilă începând de astăzi, cea în engleză urmând a fi publicată până la finalul lunii, în primă fază în mediul digital, aducând în prim plan peste 200 de obiective turistice, împărțite conform regiunilor istorice: Muntenia, Oltenia, Moldova, Bucovina, Dobrogea, Maramureș, Crișana, Banat și Transilvania.

Cele mai interesante obiective turistice din ghid, cunoscute sau mai puțin cunoscute, sunt susținute cu fotografii și descrieri succinte.

„România: Ghid de călătorie” include și peste 250 de recomandări de cazare și restaurante cliente ale retailerului.

În paginile acestui ghid turistic, curioșii vor descoperi și câteva sugestii de preparate specifice fiecăreia dintre regiunile majore ale țării, care pot fi regăsite în meniurile restaurantelor din zona respectivă.

„Acest proiect a luat naștere din dorința noastră de a rămâne solidari cu sectorul HoReCa, cel mai puternic afectat de perioada dificilă prin care am trecut cu toții. Scopul lui este să promovăm obiectivele turistice din țara noastră și să facem cunoscut potențialul turistic al României, atât la nivel intern, cât și internațional, încurajând orice iubitor de călătorii să descopere, înainte de toate, frumusețile României. De la Cazanele Dunării și până în Nordul Bucovinei, de pe însoritele dealuri transilvane și până în Delta Dunării, călătorind prin România acompaniați de acest ghid, turiștii sigur vor reuși să exploreze nu doar obiectivele foarte cunoscute, ci și unele despre care mulți nu au auzit încă și sunt fericită că prin acest demers susținem clienții Metro ca să își consolideze afacerea, a declarat Marina Zara, head of marketing Metro Cash & Carry România.

Ghidul este disponibil în mod gratuit pe www.metro.ro.

Metro este o companie care activează pe piața comerțului cu ridicata la scară mondială, cu sortimente alimentare si nealimentare, specializat în deservirea nevoilor hotelurilor, restaurantelor si restaurantelor (HoReCa), precum și ale comercianților independenți. Compania operează în 34 de ţări şi are peste 100.000 de angajaţi în întreaga lume.

Citeste si:
Programul București Mall-Vitan și Plaza România de Paște: când vor fi deschise centrele comerciale
Programul București Mall-Vitan și Plaza România de Paște: când vor fi deschise centrele comerciale

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Metro Cash&Carry lansează prima ediție a unui ghid de călătorie în România, cu recomandări de restaurante și cazare