Lectură de 2 minute

20 Aug 2020 - Știri și Noutăți

Meli Melo Paris a deschis un nou magazin, primul din Târgoviște

Andra Imbrea

Meli Melo Paris a deschis un nou magazin și a ajuns astfel să dețină pe plan local o rețea de 59 de magazine. Noul magazin deschis este primul din Târgoviște și este situat în cadrul centrului comercial Dâmbovița Mall, ce a fost inaugurat astăzi. 

Magazinul aduce pentru prima dață în județul Dâmbovița, colecțiile și accesoriile de modă pe care brandul le comercializează deja în toată țara, într-un spațiu cu o suprafață de 41 metri pătrați. În noul magazin, poziționat la parter, vis-à-vis de Carrefour, clienții vor putea găsi o gamă variată de accesorii de modă (bijuterii, genți, esarfe și pălării), colecții noi, reduceri la articolele de sezon, precum și colecția Meli Melo Paris pentru vară 2020, Black Sea Voyage, creata cu gândul la vacanță, soare și mare.

Oferta speciala a acestei perioade este de până la -50%. Procentul se aplică produselor semnalizate, în limita stocului, la o gamă largă de accesorii de vară și nu numai.

Retailerul de accesorii și decorațiuni Meli Melo Paris a deschis toate cele 58 de magazine din România din 15 iunie, când s-au redeschis oficial centrele comerciale. Până atunci retailerul a funcționat cu magazinele stradale, 4 la număr, deschise încă din 15 mai. 

Prime Kapital, dezvoltator și investitior pe piața imobiliară din Europa Centrală și de Est, a inaugurat la Târgoviște primul centru comercial din județ. Este vorba despre Dâmbovița Mall, cu o suprafață construită totală de peste 70.000 mp, 1280 locuri de parcare din care 815 în subteran și magazine pentru toate categoriile de vârstă și interese.

Citeste si:
Retailerul online de modă Asos anunță rezultate surprinzătoare în contextul pandemiei: creștere de 2,3 mld. de euro în ultimele șase luni

Povestea Meli Melo a început în 1998 de la un simplu proiect de magazin deschis în București. Astăzi Meli Melo deține cea mai mare rețea de magazine cu bijuterii și accesorii fashion din România și, de la începutul anului 2017 este prezent și în segmentul de decorațiuni pentru casa prin magazinele Meli Melo Deco. Meli Melo are magazine în toate marile orașe din România, dar și în țări precum Bulgaria, Serbia și Republica Moldova. În prezent, rețeaua Meli Melo deține 66 de magazine, dintre care 1 magazin Exclusive, 1 magazin în sistem de franciza, 5 department stores, 7 magazine deco, 4 magazine în Chișinau (Republica Moldova) și 3 magazine în Sofia (Bulgaria), precum si un online shop: melimelo.ro.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Meli Melo Paris a deschis un nou magazin, primul din Târgoviște