Lectură de un minut

11 Feb 2020 - Știri și Noutăți

Meli Melo a mai deschis trei magazine

Abonează-te pe  

Meli Melo Paris a deschis trei noi unitati, dintre care unul in Capitala, unul in Arad, iar altul in Timisoara, in incinta titreaza wall-street.ro.

Cele trei noi magazine Meli Melo sunt dispuse astfel:

  • Bucuresti: Meli Melo din Auchan Militari are o suprafata de 30 mp si contine oferta basic de produse si accesorii fashion a brandului.
  • Arad: Meli Melo din Arad Atrium Mall este primul magazin al brandului din Arad, are o suprafata de 40 mp si, de asemenea, contine oferta basic de produse si accesorii fashion
  • Timisoara: Meli Melo Iulius Mall Timisoara, este situat la etajul unu, fiind al doilea magazin Meli Melo Paris din incinta acestui complex comercial si cel de-al 4-lea din oras. Este department store, cuprinzand atat colectiile de fashion cat si home&deco ale retailerului, expuse pe o suprafata generoasa, de 270 de metri patrati.

Meli Melo Paris a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, in prezent detinand un total de 68 de magazine, dintre care 1 magazin Exclusive, 1 magazin in sistem de franciza, 5 department stores, 7 magazine deco, 4 magazine in Chisinau (Republica Moldova), 3 magazine in Belgrad (Serbia) si 3 magazine in Sofia (Bulgaria), precum si un online shop.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Meli Melo a mai deschis trei magazine