Lectură de 2 minute

17 Jul 2020 - Știri și Noutăți

Meli Melo a deschis un nou magazin în Târgu Mureș, primul inaugurat în pandemie

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Meli Melo Paris a deschis un nou magazin în Târgu-Mureș, aflat în Shopping City, la parter, fiind al doilea magazin Meli Melo Paris din oraș și primul department store (Meli Melo fashion și Meli Melo deco în aceeași incintă) din Târgu-Mureș. Totodată, noul magazin este prima locație inaugurată de retailer în această perioadă. 

Magazinul cuprinde atât colecțiile de fashion cât și home&deco ale retailerului, expuse pe o suprafață generoasă, de 241 metri pătrați. În noul Meli Melo Department Store se găsește o gamă variată de accesorii (bijuterii, genți, eșarfe și pălării), haine, încălțăminte, dar și decorațiuni interioare, potrivite oricărei case și stil. Printre produsele disponibile se află accesorii de bucătărie și veselă, produse de aromaterapie și de baie, textile, covoare, tablouri, lămpi, diverse obiecte de decor, mic mobiler, ceramică și o colecție specială de suveniruri tradiționale românesti.

Colecția Meli Melo Paris de primăvară – vara 2020, Black Sea Voyage, creată cu gândul la vacanță, soare și mare, dezvăluie în noul magazin o selecție de piese vestimentare și accesorii în culori vibrante și texturi predominant din mătase, bumbac și în. Oferta specială a acestei perioade a reducerilor de sezon este de până la -50%. Procentul se aplică produselor semnalizate, în limita stocului, la o gama largă de accesorii de vara și nu numai.

Retailerul de accesorii și decorațiuni Meli Melo Paris a deschis toate cele 58 de magazine din România din 15 iunie, când s-au redeschis oficial centrele comerciale. Până atunci retailerul a funcționat cu magazinele stradale, 4 la număr, deschise încă din 15 mai.

Povestea Meli Melo a început în 1998 de la un simplu proiect de magazin deschis în București. Astăzi Meli Melo deține cea mai mare rețea de magazine cu bijuterii și accesorii fashion din România și, de la începutul anului 2017 este prezent și în segmentul de decorațiuni pentru casa prin magazinele Meli Melo Deco. Meli Melo are magazine în toate marile orașe din România, dar și în țări precum Bulgaria, Serbia și Republica Moldova. În prezent, rețeaua Meli Melo deține 68 de magazine, dintre care 1 magazin Exclusive, 1 magazin în sistem de franciza, 5 department stores, 7 magazine deco, 4 magazine în Chișinau (Republica Moldova), 3 magazine în Belgrad (Serbia) și 3 magazine în Sofia (Bulgaria), precum si un online shop: melimelo.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Meli Melo a deschis un nou magazin în Târgu Mureș, primul inaugurat în pandemie