Lectură de 2 minute

19 Aug 2016 - Știri și Noutăți

Mega Image a rasplatit voluntarii care au donat sange

Retailerul Mega Image sprijina donatorii de sange si i-a rasplatit pe cei care au facut fapte bune cu un pachet special de alimente cu ajutorul asociatiei “O Sansa pentru Viata”. Actiunea a avut loc in perioada 8-12 august 2016.

mega image donatii sangeToti cei care au dorit sa faca un act caritabil si sa ofere o sansa la viata pentru cei aflati in suferinta au fost asteptati la doua puncte de donare de sange: Centrul de Transfuzii Bucuresti si Centrul de Transfuzii Ploiesti.

Lantul de supermarketuri Mega Image a oferit voluntarilor prezenti pachete unde au gasit produse ca apa, fresh de portocale, sandvisuri si cafea.

Citeste si:
Coronavirus | Dacia Plant donează gel igienizant spitalelor din Braşov

Sub sloganul „Mega te rasplateste pentru faptele bune" s-au distribuit 1.000 de pachete in Bucuresti, iar la Ploiesti 750. Actiunea a durat 5 zile, iar in campanie s-au facut 652 de donari de sange la Centrul de Transfuzii Bucuresti si alte 458 la Centrul de Transfuzii Ploiesti. Au primit pachete din partea Mega Image chiar si persoanele care nu au fost eligibile pentru donare.

Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image a declarat “Mega Image rasplateste faptele bune, iar donarea de sange este un gest altruist, care salveaza vieti. Ne-am propus sa ii sustinem pe donatori cu un pachet de produse selectionate, in functie de nevoile organismului de a se reface dupa actul donarii. Campania pe care am organizat-o a fost adresata inclusiv angajatilor nostri, pe care ii incurajam constant sa doneze sange. Ne-am propus sa ne implicam activ si sa sustinem astfel de cauze deoarece credem ca fiecare dintre noi poate fi un salvator de vieti, poate oferi cuiva sansa zilei de maine si speranta la sanatate.

Citeste si:
Mega Image mărește salariile pentru angajați și oferă beneficii speciale pentru perioada COVID-19 pentru cei din magazine și din depozite

Actiunea de donare de sange s-a desfasurat la initiativa Mega Image, cu ajutorul logistic al voluntarilor care s-au preocupat si de celelalte actiuni ale acestei campanii.

Constantin Jiga, voluntar de la Asociatia “O Sansa pentru Viata”, implicat in organizarea campaniei de donare a completat: "Acesta initiativa a lantului de supermarket-uri Mega Image este una laudabila prin care se incurajeaza donarea de sange. Stim cu totii ca acest act de donare este prea putin mediatizat in Romania avand in vedere si faptul ca nu se cunosc prea bine beneficiile donarii. In primul rand, cineva care doneaza sange isi ofera o sansa la viata pentru ca ajuta la propria sanatate. Apoi, dupa ce face acest lucru in mod constant va avea o experienta placuta sa vada ca prin atitudinea sa poate salva cel putin o viata. Importanta este fidelizarea donatorilor de sange".

 

 

Citeste mai departe: