Lectură de un minut

19 Jul 2021 - Știri și Noutăți

Mega Image retrage de la comercializare patru produse, ca urmare a nivelului depășit de oxid de etilenă

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Mega Image retrage de la comercializare patru produse, la solicitarea producătorului, ca urmare a nivelului peste limitele legale de oxid de etilenă pe care acestea îl conțin, a anunțat Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară.

,,Dorim sa va aducem la cunostinta ca Mega Image a retras de la vanzare produsele: 29224 SNICKERS INGHETATA 48G, 73997 BOUNTY INGHETATA 39G, 80995 BOUNTY INGHETATA 6PACK 234.6G , 89899 TWIX INGHETATA 40G. Retragerea produsului de pe piata si rechemarea acestuia de la consumatori au fost declansate la solicitarea furnizorului, constatandu‐se rezultate necorespunzatoare la analizarea unui ingredient utilizat la fabricarea produselor, avand un nivel peste limitele legale de oxid de etilena. Toate produsele retrase urmeaza a fi distruse'', anunță ANSVSA.

Mega Image solicită clienţilor să nu consume produsele şi să le returneze la punctul de vânzare de unde au fost cumpărate, fiind necesar bonul fiscal.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image retrage de la comercializare patru produse, ca urmare a nivelului depășit de oxid de etilenă