Lectură de 2 minute

06 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Mega Image lansează o nouă marcă proprie de produse, numită MEGA

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Mega Image a creat o nouă marcă proprie, MEGA, care include o gamă de produse alimentare și nealimentare, disponibilă în curând în toată rețeaua de magazine din România.

Noua marcă proprie MEGA oferă o gamă de produse alimentare, atât cele de bază (precum lactate și ouă, fructe și legume, ingrediente culinare, produse de panificație, mezeluri, dulciuri, snacks, apă și sucuri), cât și specialități (precum preparate din carne, produse din rețete locale sau internaționale, brânzeturi, deserturi). În total, gama aduce peste 360 de produse, dintre care 250 de produse alimentare, cu peste 45% din categoria proaspete, care vor ajunge treptat în toate magazinele și se va extinde în permanență.

Noua marcă proprie include și peste 110 produse nealimentare, de la produse de curățenie, la cosmetice și îngrijire personală. În același timp, în cadrul noii mărci proprii MEGA sunt cuprinse și gamele bio și eco pentru ambele categorii de produse, alimentare și nealimentare.

Toate produsele MEGA sunt produse atât la nivel local, cât și internațional. În prezent, peste 50 de produse sunt deja la raft, din categoriile lactate, ouă, legume, fructe, delicatese, mezeluri, iar anul viitor vor ajunge cele peste 360 de produse alimentare și nealimentare în toate magazinele Mega Image și Shop&Go.

Mega Image se va concentra prioritar pe dezvoltarea noii mărci proprii, iar portofoliul de mărci proprii 365 și Delhaize va fi redus.

În același timp, MEGA va completa portofoliul de mărci proprii Mega Image, care include branduri precum: Gusturi românești, Mega Apetit, Le Boucher, Bun de tot, Delicata, Perla, Nature’s Promise, Taste of Inspirations.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 908 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Citeste si:
Două dintr-o lovitură: rețeaua locală Magazine DIANA se extinde cu două magazine
Două dintr-o lovitură: rețeaua locală Magazine DIANA se extinde cu două magazine
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image lansează o nouă marcă proprie de produse, numită MEGA