Lectură de 2 minute

05 Oct 2020 - Știri și Noutăți

Mega Image lansează o nouă marcă proprie de produse, Nature’s Promise, din ingrediente naturale, certificate bio și fără gluten

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Mega Image aduce în România o nouă marcă proprie de produse alimentare, Nature’s Promise, care au la bază doar ingrediente naturale, bogate în nutrienți, certificate bio sau pentru nevoi speciale, cum sunt produsele fără gluten. Sunt produse fără aditivi, coloranţi sau conservanţi sintetici pentru a oferi alegeri sănătoase pentru mese sau gustări în orice moment al zilei.

Nature’s Promise este un brand creat în Statele Unite ale Americii, care include o varietate de produse alimentare dedicate celor care aleg să consume produse sănătoase și nutritive, bio, fără ingrediente artificiale.

Fii alături de noi la retailArena 2020 - RetailAboveCorona: Retailing in times of crisis pe 27 și 28 octombrie pentru a afla ultimele trenduri din industria de retail și eCommerce. Te poți înscrie gratuit AICI.

În România, Mega Image va aduce o varietate de produse Nature’s Promise, din categorii diverse, precum: produse alimentare bio, cereale, fructe uscate, făină și paste făinoase, biscuiți, uleiuri, alimente fără gluten.

Produsele Nature’s Promise sunt disponibile într-o selecție de 100 de magazine Mega Image și în supermarketul online, urmând să fie extinse în întreaga rețea.

“Scopul nostru este simplu: să le aducem clienților o varietate de produse din care să aleagă cu încredere pentru un stil de viață echilibrat, dar și pentru nevoi speciale, precum o alimentație fără gluten. Știm că ritmul de viață actual este foarte activ, că există foarte multe opțiuni, dar credem că nu trebuie să facem niciun compromis în ceea ce privește ingredientele, care trebuie să fie de calitate și cât mai naturale. Ne bucurăm că ne completăm portofoliul cu produsele Nature’s Promise, cu certificări internaționale de calitate, recunoscute deja de oameni activi și de cei care urmează diete, de părinți care au înțeles că e o alegere responsabilă să mănânci sănătos,“ afirmă Adrian Nicolaescu, VP Marketing, eCommerce, Comunicare și Sustenabilitate Mega Image.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 817 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani, Oradea, Sibiu şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Citeste si:
Achiziționarea magazinelor Profi de către Mega Image, în atenția Consiliului Concurenței
Achiziționarea magazinelor Profi de către Mega Image, în atenția Consiliului Concurenței
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image lansează o nouă marcă proprie de produse, Nature’s Promise, din ingrediente naturale, certificate bio și fără gluten