Lectură de 2 minute

08 Dec 2016 - Știri și Noutăți

Retailerul Mega Image anunta lansarea brandului propriu Mega Apetit

Mega Image lanseaza pe piata primul brand propriu de produse ready meal, Mega Apetit, o alternativa sanatoasa pentru mesele rapide si gustarile sanatoase.

 

Mega Apetit este raspunsul pentru cei care nu au prea mult timp liber pentru pregatirea meselor si care au nevoie de gustari rapide si sanatoase pentru pauzele de la munca sau in timpul liber. Gama de preparate include o gama extinsa de produse potrivite oricarui moment al zilei: sandwich-uri, aperitive, salate, supe si ciorbe, feluri principale, dulciuri si meniuri complete.

Proiectul marcheaza o premiera pe piata pentru categoria de ready meal pentru ca unele meniuri sunt realizate dupa retete create de doi chefi renumiti, Joseph Hadad si Alex Iacob.

Adrian Nicolaescu, VP marketing Mega Image a declarat: “Ne-am dorit intodeauna sa venim cu solutii simple pentru consumatorii nostri care sa ii ajute in viata de zi cu zi. Mega Apetit este solutia noastra pentru o masa rapid pregatita si sanatoasa, in orice moment al zilei, sau pentru o gustare buna care ofera aportul de energie necesar unei zile de munca. Este brandul nostru propriu pe care il lansam prin campania Loc de Mega Apetit, o provocare pentru cei pe care foamea ii poate prinde oriunde s-ar afla. Asteptam sa vedem pe harta Mega Apetit cele mai bune idei de a lua masa in timpul unei zile si ii vom rasplati pe masura pe participanti. Mega Apetit by Chefs completeaza strategic meniul Mega Apetit si este o incursiune in lumea retetelor suprinzatoare cu influente internationale, semnate artistic de cei doi chefi”.

Citeste si:
Mega Image introduce în ofertă console Playstation 4, la un preț sub media pieței
 

Lansarea noului brand propriu este sustinuta de campania Loc de Mega Apetit, care provoaca oamenii activi sa isi faca loc si timp pentru o masa gustoasa, oriunde s-ar afla si in orice moment al zilei. Campania Loc de Mega Apetit invita clientii sa completeze harta interactiva si sa inscrie cele mai inedite locuri de astamparat foamea. Promotia se va desfasura pana pe 22 decembrie si va aduce participantilor premii saptamanale si, in final, marele premiu.

Mai multe detalii despre Loc de Mega Apetit sunt pe platforma online dedicata aici.

 

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul Mega Image anunta lansarea brandului propriu Mega Apetit