Lectură de un minut

30 Jul 2020 - Știri și Noutăți

Mega Image intră pe piața din Sibiu

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Mega Image intră pe piața din Sibiu și deschide primul magazin format Mega Image situat în comuna Șelimbăr, pe strada Doamna Stanca nr. 35.

„Primul magazin din Sibiu va face o diferență la cumpărături printr-o sortimentație unică și diversificată de produse marcă proprie de calitate și la prețuri accesibile, parteneriatele cu producătorii locali și prin zonele concept integrate. Ne vom extinde în ritm accelerat pe piața din Sibiu, cel de-al doilea magazin este deja în curs de construcție,“ afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

Primul magazin Mega Image din Sibiu are o suprafață totală de 1300 mp și oferă localnicilor o gamă de produse marcă proprie, Delhaize și 365, alimentare, pentru casă și de îngrijire, produse românești și internaționale de renume.

Mega Image a încheiat parteneriate cu producătorii locali, precum Bătrânu’ Sas, care oferă produse create tradițional după rețete proprii.

Noul magazin include și o zonă concept Equilibrium Health & Wellness, care oferă clienților produse alimentare, de îngrijire și pentru casă, ecologice, bio, pentru un stil de viață sănătos.

Noul Mega Image din Sibiu respectă toate regulile de siguranță și prevenție COVID-19, care sunt afișate în magazin pentru informarea clienților.

Programul magazinului este de luni până duminică în intervalul orar 07:00 – 22:00.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 795 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani, Oradea, Sibiu şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești.

Citeste si:
Ahold Delhaize, proprietarul Mega Image, caută IT-iști în România și deschide un hub tehnologic în București
Ahold Delhaize, proprietarul Mega Image, caută IT-iști în România și deschide un hub tehnologic în București

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image intră pe piața din Sibiu